Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
gips in kopanje v morju 23.6.2011 9:42:32
|
|
|
|
Paštetka
|
A mogoče kdo ve ali obstajajo kakšni povoji, da se lahko otrok z gipsom kopa v morju. Videla sem že nekaj ljudi v kopališčih, ki so se kopali. Imeli so take barvne povoje na gipsu. Nikjer jih ne najdem. Vsaj mislim, da so bili povoji. Sem bila v Sanolaborju, kjer imajo bandažne povoje, vendar so ozki cca. 3 cm in bi potrebovala vsaj 3, da bi prekrila cel gips. En stane 6 €. pa še za 1x uporabo so. Vem, da obstaja plastični gips, vendar bi mu voda tekla za gips, in bi mu sol razjedla znotraj gipsa vato in ostalo. Torej obstaja varianta, da damo plastični gips in čez te povoje, da zadelamo luknjice. Obstaja še kaj drugega??? Pa tak smo se veselili morja. Na morje pa moramo iti že zaradi alergije, ki jo ima mali. Da bi pa sedel ob morju in gledal kako se sestrica kopa, pa mi je mučenje otroka. Za vsako pomoč bomo zelooo hvaležni.
|
|
RE: gips in kopanje v morju 23.6.2011 9:53:59
|
|
|
|
uškinamama
|
O ubošček. S folijo za živila mu povij roko / nogo. Začneš ene 3 -4 cm nad gipsom in potem cel gips. Predvidevam, da dolgo ne bo v vodi -tako, da bi morala folija zdržat.
|
|
RE: gips in kopanje v morju 23.6.2011 9:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja moj brat je imel tak plastičen povoj. Se je z njim kopal, ker smo šli ravno takrat na morje (itak ) ... jaz se samo spomnim, da je imel kožo grozno, ko so mu dali tisto čudo dol. Kaj pa če date tamalemu ta plastičen gips gor in mu na plaži napihnete bazenček in date sladko vodo notri?
|
|
|
|
RE: gips in kopanje v morju 23.6.2011 10:10:06
|
|
|
|
Hope2
|
Bom jaz probala še pri nas pogledat, če majo kaj takega
|
|
|
|
RE: gips in kopanje v morju 23.6.2011 11:29:56
|
|
|
|
Doll
|
Mi smo se pa kar kopali po domače. Roko ali nogo( kar smo pač imeli v gupsu) smo dali v navadno vrečko in zavezali . Nič ni šlo čez ali da bi puščalo
|
|
|
|
RE: gips in kopanje v morju 23.6.2011 15:24:45
|
|
|
|
Felicita
|
jest sm glih včerej na tole naletela: http://www.lekarnar.com/iskalnik?proizvajalec=Dry+Pro&q= ne vem pa kok in če sploh je efektivno.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?