Anonimen
|
Z dr. Gregoracem imamo prav slabe izkusnje. Ko sem junija slutila, da sem noseca in je test pokazal negativno, sem se odlocila, da za vsak slucaj se preverimo na UZ. Ker je bila moja ginekologinja na dopustu, sem klicala v pordnisnico in sestre so me narocile pri dr. Gregoracu. Odsla sem na UZ, ga sama placala in dr. Gregorac se je iz mene cel pregled delal norca z raznimi opazkami v stilu.. se vam domislja, da ste noseci... le kaksne so te zenske danes, da niti testov ne znajo delat ipd... Tudi sestra se mu je pridruzila rpi oapzkah.... UZ je seveda pokazal, da nisem noseca. Priznam, da sem prvic iz ambulante odsla objokana, ampak ne zato, ker po njihovo nisem bila noseca, ampak zaradi njihovega odnosa do mene kot cloveka. Cez 4 mesece, ko smo bili 20. tednu, sem morala zopet oditi k njemu na UZ, ker imajo v porodnisnici baje boljsi UZ. Tokrat je sel moj dragi z mano. Opazk je bilo malo manj, se vedno pa so bile neprijetne in nevredne cloveskega dostojanstva. Moj dragi ga je poskusal malo ustavit, ampak sva takoj videla, da nima smisla. Ko sva ga vprasala za spol, nama je povedal, da to itak ni vazno,... Ko sva ga ob koncu pregleda, poskusala se par stvari vprasat... nama je odgovarjal osorno... Sestra, ki je bila v ordinaciji, nama je poskusala pomagat in se je se nje lotil z raznimi opazkami.... Skratka same slabe izkusnje s tem ginekologom. Trenutno smo v 35. tednu in verjetno bomo rodili v kranjski prodnisnici, ker stanujemo zelo blizu. In to je tisti nejgov neotrok, iz katerega se je delal norca.... Ce bo on ravno takrat dezuren, ko bomo mi rojevali, zagotavljam, da v tistem trenutku poberemo sila in kopita in gremo v Ljubljano. Cisto vseeno mi je, kdo bo tole prebral... lahko tudi dr. Gregorac osebno... Kljub visoki strokovnosti, ki mu jo ljudje pripisujejo, so najvecji ljudje tisti, ki se do drugih ljudi obnasajo spostljivo. In v tem oziru dr. Gregorac gotovo ni eden teh ljudi.... Najbolj smesna stvar, ki sem jo prebrala na tem forumu, je pa izjava, da moramo pazit, kaj napisemo, ker v porodnisnici berejo forume. Ce lahko neka porodnisnica pade tako nizko, da potem, ce slucajno prepozna zensko s foruma in pride k njim rodit in zato ne dobi primerne oskrbe, bi morali tako porodnisnico v hipu zapreti..
|