Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ginekologi v Postojni oz. bližnji okolici? 20.6.2005 16:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Na strani www.zzzs.si imaš seznam vseh izvajalcev zdravstvenih storitev s koncesijo, če želiš k zasebniku. Osebno pa ne poznam nobenega s tistega konca.
|
|
|
|
ginekologi v Postojni oz. bližnji okolici? 20.6.2005 17:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Priporočam dr. Likarja, ki dela v postojnski porodnišnici. Je super, zelo storkoven, človeški, humoren, vedno za pogovor...
|
|
|
|
ginekologi v Postojni oz. bližnji okolici? 20.6.2005 19:51:17
|
|
|
|
LE&TA
|
Se strinjam s Kristino, čeprav ga osebno ne poznam in nisem hodila k njemu, sem pa slišala res pohvale o njemu! Jst hodim k dr. Uršuli Reš Muravec, ker mi nekako bolj odgovarja ženska! Na 1. pregledu je bla ful prijazna. ma tud licenco za NS, in je tudi v porodnišnici! Če te še kaj zanima ti več povem ko grem na pregled, naslednj 1.7. in NS 7.7.! Tolko zaenkrat! Odloči se pa sama!:rozica:
|
|
|
|
ginekologi v Postojni oz. bližnji okolici? 20.6.2005 20:18:56
|
|
|
|
Nannn
|
LE&TA sem ze veliko pohval slisala za tvojo G...ona ordinira tudi v Lj... LP Nannn :nosecka:
|
|
|
|
ginekologi v Postojni oz. bližnji okolici? 20.6.2005 21:05:33
|
|
|
|
Pilar
|
Likar, Jordan Tatjana, MAhnič( ne vem imena, je ženska). Ti trije so zakon.
|
|
|
|
ginekologi v Postojni oz. bližnji okolici? 21.6.2005 10:10:14
|
|
|
|
Aja32
|
Pa dr. Aleksander Merlo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?