Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ginekolog v kranju-pomoč 10.8.2005 8:47:11
|
|
|
|
bebika
|
Ojla! Najprej čestitke :bravo: za veselo novico. Tudi jaz sem iz Kranja in moja ginekologinja je dr. Virantova. Dela sicer samo ob četrtkih dopoldan sam jest sem z njo zelo zadovoljna. Mislim da je čakalna doba cca 1,5 meseca. Hvalijo tudi dr. Urha, samo jest pri njem še nisem bila tko da ne vem. Kdaj pa imaš rok?
|
|
|
|
ginekolog v kranju-pomoč 10.8.2005 8:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda dr. Urha ali dr. Handžarja, oba sta prijazna. Dr. Podlipnikovo ima moja sestra in je tudi kar zadovoljna.
|
|
|
|
ginekolog v kranju-pomoč 10.8.2005 8:54:43
|
|
|
|
majibee
|
:bravo::bravo::bravo::torta: bravooooooooooo
|
|
|
|
ginekolog v kranju-pomoč 10.8.2005 9:48:36
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz sem se tud preselila, pa sem bila tko zadovoljna s svojo g, da se raje zapeljem do nje, ko pa da bi jo menjala.
|
|
|
|
ginekolog v kranju-pomoč 10.8.2005 13:16:06
|
|
|
|
cmokec
|
Vsi so kar dobri, edino ene G. ženskega spola, katere priimek se začne na M bi se jaz izognila. Pa težko bi šla k Urhu, ker je zame premlad. Bolj mi je, če me pregleda starejši moški, kot pa mladenič. Pa nimam kakih simpatij do njega, da ne bo pomote. Strokovno ga pa hvalijo.
|
|
|
|
ginekolog v kranju-pomoč 10.8.2005 21:27:11
|
|
|
|
Dadi
|
Ja Virantova je res OK. Me je mela pri porodu(ni moja G), pa še prej na enih parih pregledih, pa pol po porodu še v porodnišnici v Kranju...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?