|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog v kranju-pomoč
10.8.2005 8:03:18   
*zvezdica*
Punce če mi mogoče lahko svetujete....preselila sem se v Kranj...svojega ginekologa pa imam še vedno v svojem kraju. sedaj sem pa izvedela da sem srečka nosečka...pa si moram izbrat G v Kranju. A mi ve lahko svetujete koga bi izbrala...jaz ne poznam nikogar!

Hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ginekolog v kranju-pomoč
10.8.2005 8:47:11   
bebika
Ojla! Najprej čestitke :bravo: za veselo novico. Tudi jaz sem iz Kranja in moja ginekologinja je dr. Virantova. Dela sicer samo ob četrtkih dopoldan sam jest sem z njo zelo zadovoljna. Mislim da je čakalna doba cca 1,5 meseca.
Hvalijo tudi dr. Urha, samo jest pri njem še nisem bila tko da ne vem.
Kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ginekolog v kranju-pomoč
10.8.2005 8:48:35   
Anonimen
Morda dr. Urha ali dr. Handžarja, oba sta prijazna. Dr. Podlipnikovo ima moja sestra in je tudi kar zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ginekolog v kranju-pomoč
10.8.2005 8:54:43   
majibee
:bravo::bravo::bravo::torta:
bravooooooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ginekolog v kranju-pomoč
10.8.2005 9:48:36   
Pajaca
Jaz sem se tud preselila, pa sem bila tko zadovoljna s svojo g, da se raje zapeljem do nje, ko pa da bi jo menjala.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ginekolog v kranju-pomoč
10.8.2005 13:16:06   
cmokec
Vsi so kar dobri, edino ene G. ženskega spola, katere priimek se začne na M bi se jaz izognila. Pa težko bi šla k Urhu, ker je zame premlad. Bolj mi je, če me pregleda starejši moški, kot pa mladenič. Pa nimam kakih simpatij do njega, da ne bo pomote. Strokovno ga pa hvalijo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ginekolog v kranju-pomoč
10.8.2005 21:27:11   
Dadi
Ja Virantova je res OK. Me je mela pri porodu(ni moja G), pa še prej na enih parih pregledih, pa pol po porodu še v porodnišnici v Kranju...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ginekolog v kranju-pomoč
10.8.2005 22:26:04   
Kranjčanka
živjo,
tudi jaz sem iz kranja in imam dr. Lavriča, svetujem ti dr. Urha ker je res v redu zdravnik.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?