Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ginekolog v kr ali na jesenicah 12.12.2006 10:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Sama imam težave z zanositvijo, menstruacijo ima tudi več kot 12 dni, moja g mi predpisuje tablete, po katerih je resnično ene dva meseca dobro, potem pa spet neredni menstruacijski ciklusi. Imam tudi povečano telesno težo in močno poraščenost. Sedaj sem na Klomifenu, brez kakršnihkoli preiskav, in ker imam ta mesec M že 10 dni, s tem, da noro krvavim sem se odločila, da menjam g. Ni mi važno ali v Kranju, ali na Jesenicah, rada bi, samo, da mi poveste dobre izkušnje s katerimkoli g v omenjenih krajih! Sedaj imam g v Šk.loki!
|
|
|
|
RE: ginekolog v kr ali na jesenicah 12.12.2006 12:43:28
|
|
|
|
Massa26
|
Oj, glede na to, kar si napisala, je zelo verjetno, da imaš PCO sindrom in bi bil klomifen lahko kar prava rešitev. Seveda pa NE brez vsaj krvnih hormonskih preiskav pa tudi splošni G naj ga ne bi predpisovali. Za tako dolge in močne krvavitve ne vem, kaj bi to bilo, dobro res sigurno ni . Glede G je pa po moje odvisno od tega, koliko časa imaš že težave z zanositvijo in koliko si stara. Če poskušaš zanosit že več kot eno leto, bi šla jaz kar k spec. za neplodnost (v Lj na G kliniki ali pa k dr. Rešu v Dravlje). Enako tudi, če nisi več ravno najmlajša, tudi če še ne poskušata celo leto, ker se potem vse te preiskave ne odvijajo ravno s svetlobno hitrostjo, leta pa tečejo. Če imaš recimo enih 30 let pa da prištejem te probleme, bi ti rekla, da se zgubljaj časa pri splošnem g. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
nakup plenicnada56Bi kupili plenice preko spleta?DA, ker bi prihranili čas (
25%)
DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (
8%)
DA, če bi bila dostava še isti dan (
11%)
NE, grem raje v trgovino (
36%)
NE, ne maram nakupov preko spleta (
19%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!