Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ginekolog v MS - koga priporočate? 31.7.2008 15:26:46
|
|
|
|
Tanik
|
jaz sem imela ginekologinjo: dr. Janka Palancai Šiftar, nekak tak se piše. zdaj sem se preselila. z njo sem bila zelo zadovoljnja, takrat je delala v MS bolnici.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: ginekolog v MS - koga priporočate? 31.7.2008 15:48:47
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Moja G je Simona Čopi- v porodnišnici......Mi je OK, edino te čakalne vrste, ker ima ful polno..... Pa če slučajno katera ravno takrat rojeva- se ful zavleče..... Če še sprejema, pa ne vem. Najbolje da pokličeš.
|
|
|
|
RE: ginekolog v MS - koga priporočate? 31.7.2008 23:00:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini Pozna kdo ginekologinjo Schnabl Banfi Petro? Hvala grrrrrrr.... ko slišim to ime.... bila je pri obeh mojih porodih in se je obnašala kot ena ****** (nič prijaznega v glavnem). Drugače pa nikoli nisem imela stikov z njo in niti ne želim.
|
|
|
|
RE: ginekolog v MS - koga priporočate? 31.7.2008 23:29:49
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Moja G je Simona Čopi- v porodnišnici......Mi je OK, edino te čakalne vrste, ker ima ful polno..... Pa če slučajno katera ravno takrat rojeva- se ful zavleče..... Če še sprejema, pa ne vem. Najbolje da pokličeš. Je res zelo dobra G., se včasih splača počakat , želim si da bi bila tudi pri mojem porodu, kajti pri prvem je zgrešila samo za pol urice ,se ji je šiht prej končal, ali me je takoj ko je prišla na delo prišla pogledat. Pokliči.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?