Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ginekolog v Lj-Šentvid? 28.10.2007 23:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
V Sentvidu vem samo, da je ena ginekologinja za mlajse .. moje dve sestre in bivsa sosolka ja hodijo, pa so zadovoljne. Zaradi zgoraj nastetih 2 osebkov jaz ne bom tja hodila V ZD Siska pa ne vem kake so, nimam namena sem hodit, ceprav sem 3 min od ZD-ja doma. Vem, ful sem ti v pomoc
|
|
|
|
RE: ginekolog v Lj-Šentvid? 30.10.2007 21:31:36
|
|
|
|
neli99
|
oj ... jst mam ginekologinjo v LJ- šentvid. je pa v ZD samo ena ... Renata Toff Jovan. moje izkušnje z njo? hm ... v redu, ker ne teži, ne komplicira ... mi ni težila zaradi kil, to mi je bilo super, natančna ... me je poslala na neke dodatne preiskave .... ful pa ne mara dat bolniške ... ampak sem se po porodu preselila, pa sem se odločila, da v drugo tudi k njej hodim.
|
|
|
|
RE: ginekolog v Lj-Šentvid? 31.10.2007 9:39:15
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 oj ... jst mam ginekologinjo v LJ- šentvid. je pa v ZD samo ena ... Renata Toff Jovan. moje izkušnje z njo? hm ... v redu, ker ne teži, ne komplicira ... mi ni težila zaradi kil, to mi je bilo super, natančna ... me je poslala na neke dodatne preiskave .... ful pa ne mara dat bolniške ... ampak sem se po porodu preselila, pa sem se odločila, da v drugo tudi k njej hodim. Se podpišem. Tudi jaz imam točno tako mnenje o njej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?