|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog samoplačniško
18.10.2008 22:46:57   
buček
v prvi nosečnosti sem imela zelo slabo izkušnjo z gin. ker načrtujemo drugo sem se odločila da jo zamenjam. pa me zanima kako je če greš samoplačniško. ali ima katera izkušnje, ali so
bolj prijazni, se bolj zavzamejo in potrudijo..... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.10.2008 23:33:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu buček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ginekolog samoplačniško
19.10.2008 9:17:18   
suprmedo
pozdravljena iz katerega konca Slovenije pa si? tudi jaz sem imela prvega ginekologa zelo čudnega pa mi ni delal ultrazvokov in vredu pregledov, pa sem prvo nosečnost zdržala. ko pa sem rodila pa sem se takoj prestavila k drugemu na ptuj. saj če si noseča te bo vzel vsak ginekolog h kateremu želiš. poveš kako je na stvari in te bo sprejel. mene je sprejel brez težav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2008 10:48:34   
M_mojca
Ginekologa lahko zamenjaš tudi če nisi noseča. To je tvoja pravica!! Pač poveš kako in kaj je na stvari, sestra ti pa potem da nadaljne napotke. 
Enako je za osebnega zdravnika, zobozdravnika.
Srečno pri drugi nosečnosti!!user posted image

aja, če greš pa samoplačniško na preglede, pa ne vem kako je. nebi smelo bit nič drugače.

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu suprmedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2008 10:57:43   
lunica12
Zivijo!

Sama imam zasebnega ginekologa in morem reci da se kar pozna.Ko se pogovarjam z drugimi kolegicami ki imajo obicne ginekologinje imajo same probleme in so nezadovoljne.No vsaj tako je pri nas,ne vem pa kako je drugje.Drugace sem pa js zasebno ginekologinjo placala samo ko sem imela prvi pregled kar je ze dolgo nazaj,pa sem placala tam nekje 12000sit.Takrat so se bili tolarji.Moram pa reci da mi vsak pregled temeljito pregleda pikico in zmeraj mi opravi tudi ultrazvok,kar pa nekatre pogresajo.Tako da sem kar vesela da imam zasebno ginekologinjo,ker se res zavzame za tebe.Tudi ko nimas pregleda se lepo oglasis tam in ti vse svetujejo,prav tako pa je ze sestra zelo izkusena tako da ni treba zmeri z zdravnico govorit.Vejo marsikaj ko si ne bi misliv in so zelo prijazne.Ne vem to je vsaj moja izkusnja za druge pa ne vem.Drugace iz katerega konca pa si?

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 10:56:11   
buček
sem iz ljubljane. ja mojo gin bom definitivno zamenjala ker sem bila zelo razočarana nad njo. Zelo mrka, tiha odgovori ko jo kaj uprašaš z takim tonom....ko sem bila v 6m sem jo prosila za bolniško ker sem zelo težko delala na nogah 8ur. NE ker ima moj šef veliko denarja in naj me da kar on na bolniško, če ne pa naj me da na drugo delovno mesto. (ja v delavnico kjer se dela z kemikalijam) no uglavnemsem šla zelo  z odporom k njej na pregled.... sem veliko lepih stvari slišala o gin Jeričevič mislim da je v bežigradu. verjetno se bom kar za njega odločila

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 14:26:48   
acitak
zivijo...js ko sem zvedla da sem noseca sem takoj zamenjala G...sem sla v samoplacnisko...placala sem 50 eur in ostala pri tej G, nadaljne preglede do zdaj 29 t sem imela pa zastonj...user posted image

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu buček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?