Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 14.11.2006 16:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Men osebno je to za kozlat , kaj boš sama naredila, je pa odvisno kako ti gledaš na vse to.
|
|
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 14.11.2006 16:01:37
|
|
|
|
eva1
|
Njim je pa res vseeno,itak je najbolj važno, da je ženska čista...ostalega so itak že navajeni!
|
|
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 14.11.2006 16:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj bi ga pa dala ven . Če si bla tolk pogumna da si ga dala tja boš verjetn še tolk da boš šla z njim k ginekologu al kako
|
|
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 14.11.2006 17:25:24
|
|
|
|
daddy
|
Točno ... ne ga dat ven, ker v bistvu ni razloga za to.
|
|
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 14.11.2006 18:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje točno pa ju imaš? Mislim ni panike, če je profi ga ziher ne bo spregledal ;)
|
|
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 14.11.2006 18:17:36
|
|
|
|
Seven*
|
Bravo za pogum! Mislim, da se nimas kaj sekirat, bi ti pa znal tezit glede infekcij in pdobnega sranja..
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 14.11.2006 22:53:07
|
|
|
|
Marogica
|
Če bi ga imela, ga sigurno ne bi odstranila pred ginekološkim pregledom. Stoj za tem. Saj ga imaš najbrž zato, ker ti je všeč. Ginekologi si pač svoje (ne)mislijo o ...pa če so "popirsane" ali ne....
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 14.11.2006 23:18:56
|
|
|
|
lelaval
|
Kar pusti ju, kjer jih imaš. Lahko pa pičakuješ, da te bo vprašal, če si imela kakšne težave po vstavitvi ali pa ti povedal kaj glede infekcij. Ali pa še to ne.
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 15.11.2006 6:12:32
|
|
|
|
bodoča
|
Vsaka ti čast, da si si naredila pirsing na tako bolečem mestu, jaz bi tulila ko žival. Drugač pa kar pusti ga, če ga bo motilo ti bo že povedal. Jaz sem imela pirsing v nosu, zdaj to ni več big deal, takrat pred skor 10 leti je pa še kar bil, no in me moj takratni G ni hotel pregledati, dokler ga nisem odstranila. No zdaj imam drugo G, pa tud pirsinga ni več. Tako da, punca, kar pogumno pojdi na pregled s tvojim okrasjem vred.
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 15.11.2006 11:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da ju res ne bom dala ven. edino če ga ne bodo ovirali (če ne bo to njegova ideja) ker so na vhodu v nožnico, na "notranjih ustnicah". Ju bom kar notri pustila! PS: drugače niti ni bolelo in nisem imela nobene infekcije ali česar koli! Zabolelo je samo v trenutku, ko sem ga dala skozi, potem pa nič več! Ja, luštno pa zgleda!! sploh mojmu lubiju!
|
|
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 15.11.2006 13:41:29
|
|
|
|
NENAJANI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mislim, da ju res ne bom dala ven. edino če ga ne bodo ovirali (če ne bo to njegova ideja) ker so na vhodu v nožnico, na "notranjih ustnicah". Ju bom kar notri pustila! PS: drugače niti ni bolelo in nisem imela nobene infekcije ali česar koli! Zabolelo je samo v trenutku, ko sem ga dala skozi, potem pa nič več! Ja, luštno pa zgleda!! sploh mojmu lubiju! A to si sama počela ????? AAAAAVVVVVAAAAA!!!!!! Drugače bi ga pa jaz (če bi ga imela) pustila notri, klinc gleda G. Naj si misli, kar si hoče!!!!
|
|
RE: ginekolog in pirsing... 15.11.2006 13:50:36
|
|
|
|
G in T
|
Ajej, tega si jaz počela nebi , ti pa svetujem, da ga odstraniš
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?