|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog - dr- Križaj
6.8.2007 9:55:26   
Jana28
Živjo,

ima katera izkušnje z dr. Ziljano Križaj, ki dela v Murglah? jaz že več let hodim k njej in je velikokrat zelo neprijazna (čeprav zna biti tudi prijazna), pač odvisno, na katero nogo vstane zjutraj. Do sedaj razen tabletk nisem imela veliko opravka z njo, tako da ni bilo prehudo, zdaj pa načrtujem nosečnost, pa ne vem, ali naj zamenjam ginekologa ali ne.
Hkrati sem se preselila v Domžale in bi mi bilo veliko lažje dobiti kakšnega ginekologa kje bližje. Kakšne imate izkušnje z dr. Strah, ki dela v ZD Domžale? slišala sem tako pozitivne kot negativne komentarje, tako da zdaj ne vem, ali naj menjam ali ne...

Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekolog - dr- Križaj
6.8.2007 14:04:51   
TinkiBinki
Živjo!

Jaz hodim k njej in moram reči, da nimam slabih izkušenj z njo. Sestra je prijazna, ona pa tudi, včasih bolj redkobesedna, včasih pa dobre volje. Se mi pa zdi, da ima rada, da si sama kaj prebereš o nosečnosti, ko ti kaže otročka na ultrazvoku in da ne razlaga nekih osnovnih stvari. Ima pa tudi licenco za nuhalno svetlino -kar je fajn, da ni treba it drugam.
Po mojem ostani kar pri njej, je čisto kul ženska, vsak ima kdaj slab dan ali ni razpoložen.

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 17:44:21   
bayb77
Če si iz Domžal toplo priporočam dr. Šelih Ksenijo, diagnostični center Caliste v naselju Krizant. Je res prijazna in topla oseba, si vzame čas tudi za pogovor, čeprav je čakalnica polna. Je pa res, da z sept. začne delo brez koncesije, tako da boš samoplačnik. Mene to ne moti, poznam jo že dolgo in je nebi zamenjala zaradi denarja. Tudi sama načrtujem user posted image v tem letu in mislim, da v tem obdobju, ki ni velikokrat v življenju
ženska res potrebuje zaupanja vrednega ginekologa.

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2007 20:55:27   
Katina
Pozdravljena,

jaz sem bila pacientka dr. Križajeve, ki je za moje pojme daleč od prijaznosti. Med nosečnostjo sploh ni resno jemala mojih težav, ker je rekla, da nosečnost ni bolezen - no pristala sem v bolnici. K sreči se je vse srečno končalo.

Tudi jaz sem se preselila v Domžala in zaradi pozitivne izkušnje, ki sem jo imela z dr. Strahovo v porodnišnici izbrala njo za osebno ginekologinjo. Moram rečt, da sem zelo zadovoljna. Res je, da je čakalnica vedno polna, vendar boš težko našla dobrega G, kjer temu ni tako. Poleg tega ima tudi licenco za nuhalno svetlino, kar ti bo prav prišlo, ker načrtuješ nosečnost. Kot vem še sprejema nove paciente - tudi na koncesijo.

Pa veliko sreče pri zanositvi in kasneje v nosečnosti.

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2007 14:07:53   
Nasy
Pri prviuser posted image sem bila pri Križajevi..podn od podna, ne morem drugega reči, mi je prav žal. Neprijazna, ignorantska..pa nisem bila neprijazna do nje ali kaj takega. Meni se enostavno ne zdi lepo, da ko prideš na pregled, ona buli v računalnik, klepeta po mobitelu s kolegico, itd. Na žalost se je nosečnost končala s SS. Vmes sem bila na urgenci, mi je tamkajšnja G posumila pregrado in svetovala, naj pridem v Leonišče, naj mi moja G da napotnico. Nikoli ne bom pozabila tega..sem šla k njej na pregled in ji omenila. Pregledala me je in rekla tko, a takem arogantnem tonu :>Ph, jaz je ne vidim!<user posted image Ko sem šla potem na abrazijo in smo se z ženskami v sobi pogovarjale, so mi druge svetovale, naj grem kam drugam, ker če je sum, je gotovo pregrada in takrat sem tudi izvedela, da je to vidno v samo določenem času. Od takrat nisem bila več pri Križajevi, sem se šla direkt k Strahovi vpisat. In ne boste verjeli, na drugem pregledu je odkrila pregrado! Vedno me dobro pregleda, čeprav je to res, da ima vedno gužvo. Z mano ni bila nikoli neprijazna. Edino to je malo moteče, da zelo težko dokličeš v ambulanto. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2007 19:51:53   
srecna_zvezda
Lep pozdrav vsem skupaj!
Zanima me ce mogoce katera od vas pozna kaksnega dobrega G tudi privat da deluje in sicer v okolici Celja. Poleg tega bi rada vedela koliko moras placati taksnemu G za pregled, npr. plodnosti in prvic seveda.
Hvala vsem za odgovor ze v naprej! user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2007 17:15:08   
violet
Živjo!
Tudi jaz nimam nobenih dobrih izkušenj z dr. Križajevo. Dokler sem jemala tablete se sploh nisem nič videvala z njo. Potem pa sem šla enkrat samoplačniško na pregled k eni drugi ginekologinji, ker me je bolelo na desnem delu jajčnika in je ugotovila, da imam cisto. No, zaradi tega sem imela potem že resne probleme, ker je bla cista že tko velika, da mi je pritiskala na mehur. Nisem imela druge izbire, kot da grem na laparoskopijo, ker je bilo že kar nujno. Od takrat naprej ne hodim več k njej, ker mi ni hotla predpisat napotnice za laparoskopijo. Rekla je, da bo cista že sama od sebe počla. No, cista v nobenem primeru ne bi počla, ker ni bila vodna, ampak maščobna. K sreči je zdaj vse v najlepšem redu in sem končno - če lahko tako rečem - zdrava. Jana, jst bi na tvojem mestu zamenjala dr. Križajevo. Saj imaš pravico do svoje izbire. Lep pozdravček, violet.

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 21:54:59   
Mehičanka
TUKAJ je kar precej napisano o dr. Križaj, med drugim tudi moja zgodba.

Jaz ti je ne priporočam, sem G po porodu tudi takoj zamenjala.

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2007 13:13:48   
simonca01
Tudi jaz sem bila pri Križajevi kar nekaj let in dokler sem rabila samo tableteke je bilo vse OK. Ko pa so se pojavili problemi, sem pa močno podvomila v njeno strokovnost.
Enkrat sem prišla k njej s konkretnim problemom - možna okužba s klamidijo, pa mi je rekla, da v tistem trenuktu ne bo preverjala, če je res kaj narobe, da pa me bo poslala na preiskave šele takrat, ko se bo izkazalo, da imam teževe z neplodnostjo. Halo! Če bi bila res okužena s klamidijo (sem se šla sama testirat), bi bilo lahko kasneje, ko bi se ugotovile težave z neplodnostjo, verjetno že prepozno.
No, problemi so se nadaljevali tudi pri nosečnosti in SS. V 9 tedenu je prišlo do odmrtje ploda; to mi je povedala na najbolj neprijazen in grob način, kar je mogoče; vmes me je še nadrla. Da ne omenjam, kako na hitro mi je vedno opravila UZ, zato tudi ni čudno, da ni odkrila nepreavilnosti maternice.
Ker sem imela vsega dosti, sem se končno prestavila k drugemu ginekologu. Pri prvem pregledu pri novem ginekologu, sem šele ugotovila, kako na hitro me je vedno pregledala Križajeva in in se prav sprašujem, kako je sploh lahko kaj videla / ugotovila. Da ne omenjam dejstva, kako groba je Križajeva pri pregledih.
Zato ti svetujem, da si poiščeš kakšno drugo ginekologinjo/ginekologa. OK, saj vem, da je težko najti vredu zdravnika in da so pri teh daljše čakalne vrste, sam kaj ti pomaga če prideš hitro na vrsto, pa te ne obravnavajo tako kot je treba.

Svetujem pa ti tudi, da si na med.over.net prebereš še kar nekaj močnih o Križajevi (pojdi na iskanje po forumih in vpiši: križaj): npr. v nosečnosti ti ne naredi vseh pregledov, ki ti pripadajo, dober mesec pred porodom te odslovi z napotnico za porodnisnico, opisan je tud en primer, ko so pacientki na urgenci svetovali, da si naj raje zamenja ginekologinjo.... OK, tudi če je samo polovica res, kar piše na forumih, je že "too much". 

Pa še tole, jaz se že par mesecev trudim, da bi dobila popoln prepis iz moje kartoteke, pa mi še ni usplo. Tudi to nekaj pove, a ne? !??!

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2007 21:00:56   
Lejci
Punce, bežite od nje... tudi jaz sem jo imela in dokler ni bilo problemov, je bila ok, potem pa... katastrofa.

Moja dobra prijateljica je 3 mesece nazaj umrla zaradi njene malomarnosti.... (rak MV)

katastrofa od ženske, podn od človeka. 

(odgovor članu simonca01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 11:02:22   
majci198
jaz sem tudi pacientka dr. Križajeve, pa do sedaj razen tega, da je izjemno hitra s pregledi in malo groba, še nisem imela slabih izkušenj. sem pa 1. noseča in me po prebiranju teh komentarjev zdaj fuuuuuuul skrbi. user posted image mogoče bom pa vseeno zamenjala.

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2007 9:14:32   
Jana28
hvala vsem za posredovane odgovore! tudi mene že zdaj jezi, da je včasih dobre volje, velikokrat pa sitna in zoprna kot hudič! Zato bi si rada preden zanosim našla drugega ginekologa, da se mi ne bo treba potem še s tem ukvarjat. ni normalno, da me je groza vsakič ko pomislim, da moram k ginekologu...pa ne zaradi drugega kot zato, ker mi je zoprno, da nikol ne vem, kdaj me bo nadrla za kakšno čisto preprosto stvar...
Zdaj probavam priti k Strahovi...držite pesti, da mi uspe:)

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2007 9:53:31   
majci198
jst sem jo včeraj zamenjala. šele ko sem klicala novega ginekologa so mi povedali da se je dr. Križajeva zmotila v podatku v katerem tednu sem - rekla je, da sem v 6. ali 7. tednu, pa sem bila v resnici že v 9. tednu. ker sem bila k njej na pregled naročena šele na sredini septembra in mi je zatrjevala, da se mi do oktobra ne mudi z NS pregledom, tega pregleda sploh ne bi uspela naredit, ker bi bilo prepozno. še dobro, da sem se odločila za zamenjavo. ženska je nesposobna. vsaka sestra ti zna izračunat v katerem tednu si, še sam si lahko. pa sem ji povedala iste podatke kot novemu ginekologu.

punce, če ste pri njej jo menjajte!
pa veliko sreče!

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2007 10:22:41   
KAHLO
OJ punce!!

Jaz pa mam g v Fužinah in sicer dr. Oblak in je full prijazna, zmeraj je prijazna, me povpraša kako sem, če imam kakšna vprašanja, če jih imam mi zmeraj vse razloži, ne glede na to klko jih je v čakalnici. Večkrat sem dobila tud koledarček za M, ali pa kakšno reklamico za mila ali pa kaj!! meni je full všeč in je nebi nikoli menjala, tud sestre so vredu. Ker nisem lih ljubitelj zdravnikov, in sedim tam kot kup nesreče me ponavadi zmeraj v dobro voljo spravijo!
Meni so špicaaaaaaaaaaa!!!! In jim želim naj naj naj naj še naprej pri deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2007 10:53:19   
Pikička
Jaz glede njene strokovnosti zaenkrat še ne dvomim. Me je pa med nosečnostjo in takoj po porodu zmotil njen odnos (je kot robot). Meni se zdi normalno, da nekoga, ki pravkar rodi in pride na prvi poporodni pregled (ki je trajal 3 minute), vsaj vprašaš, kako je potekal porod in če je otrok zdrav. Ali vsaj besedo o otroku. Prav tako me med nosečnostjo ni vprašala, kaj in kje delam, ali imam kakšne težave in podobno.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2007 11:21:14   
JanaB
Jaz tudi hodim k dr. Oblak na Fužine in sem zaenkrat zadovoljna. Sestre tam so sicer počasne ampak zelo prijazne. Se mi je pa zgodilo, da so mi en pregled 3x prestavili ma na koncu smo uredili. Bomo vidli kako bo ko bomo konkretno delali na otročku.

(odgovor članu Pikička)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?