simonca01
|
Tudi jaz sem bila pri Križajevi kar nekaj let in dokler sem rabila samo tableteke je bilo vse OK. Ko pa so se pojavili problemi, sem pa močno podvomila v njeno strokovnost. Enkrat sem prišla k njej s konkretnim problemom - možna okužba s klamidijo, pa mi je rekla, da v tistem trenuktu ne bo preverjala, če je res kaj narobe, da pa me bo poslala na preiskave šele takrat, ko se bo izkazalo, da imam teževe z neplodnostjo. Halo! Če bi bila res okužena s klamidijo (sem se šla sama testirat), bi bilo lahko kasneje, ko bi se ugotovile težave z neplodnostjo, verjetno že prepozno. No, problemi so se nadaljevali tudi pri nosečnosti in SS. V 9 tedenu je prišlo do odmrtje ploda; to mi je povedala na najbolj neprijazen in grob način, kar je mogoče; vmes me je še nadrla. Da ne omenjam, kako na hitro mi je vedno opravila UZ, zato tudi ni čudno, da ni odkrila nepreavilnosti maternice. Ker sem imela vsega dosti, sem se končno prestavila k drugemu ginekologu. Pri prvem pregledu pri novem ginekologu, sem šele ugotovila, kako na hitro me je vedno pregledala Križajeva in in se prav sprašujem, kako je sploh lahko kaj videla / ugotovila. Da ne omenjam dejstva, kako groba je Križajeva pri pregledih. Zato ti svetujem, da si poiščeš kakšno drugo ginekologinjo/ginekologa. OK, saj vem, da je težko najti vredu zdravnika in da so pri teh daljše čakalne vrste, sam kaj ti pomaga če prideš hitro na vrsto, pa te ne obravnavajo tako kot je treba. Svetujem pa ti tudi, da si na med.over.net prebereš še kar nekaj močnih o Križajevi (pojdi na iskanje po forumih in vpiši: križaj): npr. v nosečnosti ti ne naredi vseh pregledov, ki ti pripadajo, dober mesec pred porodom te odslovi z napotnico za porodnisnico, opisan je tud en primer, ko so pacientki na urgenci svetovali, da si naj raje zamenja ginekologinjo.... OK, tudi če je samo polovica res, kar piše na forumih, je že "too much". Pa še tole, jaz se že par mesecev trudim, da bi dobila popoln prepis iz moje kartoteke, pa mi še ni usplo. Tudi to nekaj pove, a ne? !??!
|