|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginek.ambulanta v MB
21.5.2007 11:10:37   
jesalba
Slišala sem, da nekje v MB obstaja ginekološka ambulanta, ki je namenjena mladim dekletom z menst. motjanimi, motnjami ovulacije in podobnimi težavami. Torej ambulanta, ki se globlje posveti dekletom z naštetimi težavami, ne pa nosečnostim, porodništvom in drugimi vejami ginekologije. Je to res ali imam napačne informacije? Če res obstaja, me zanima kje ta ambulanta je.

Sama imam občutek, da se moja ginekologijna premalo posveča mojim težavam. Vedno je gneča, in te na hitro odpravijo, ker pač imajo dosti drugega, za njih pomembnejšega dela. Saj jih po eni strani popolnoma razumem. Menstr. in ovul. motnje res niso edini problem v ginekoloških ambulantah. Prav zato bi zame bilo idealno, da bi se prestavila v ambulanto, po kateri sprašujem zgoraj. Všeč bi mi bilo, da bi me nekje kot pacienta jemali resno in bi se bolj posvetili mojim težavam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginek.ambulanta v MB
21.5.2007 11:27:05   
Anonimen
Tud mene zanima,kje je ta ambulanta...user posted image

(odgovor članu jesalba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?