Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti 29.11.2005 15:24:56
|
|
|
|
mml
|
Še ena podobna...danes 39 2/7, zadnji vaginalni pregeld (in tudi edini do sedaj v nosečnosti) nekej v 18. tednu, zaradi zbadanja v spodnejm delu trebuha, potem ocenejvanje dolžine materničnega vratuv 21. tednu na UZ. Sedaj sva pa dogovorjeni, da če pač prej ne rodim,da me bo pregledala v petek na pregledu, potem se pa še malo dogoovriva kako in kaj za naprej. Vsaj v LJ porodnišnici večina G ne dela vaginalnih pregeldov pred rokom...če se seveda ne dogaja kaj posebnega...
|
|
RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti 29.11.2005 15:32:22
|
|
|
|
sezam
|
Pravijo, da ni dobro delati preveč ginekoloških pregledov, saj se vsakič vnese nekaj bakterij - kljub uporabi sterilnih rokavic. Tako, da če res ni nujno, se jih izogibajo.
|
|
RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti 29.11.2005 16:43:35
|
|
|
|
BlankaT
|
Še ena, ki vama je blizu 39 4/7. Mene je moj G redno pregledoval na 3 tedne vso nosečnost. Tako, da me je nazadnje vaginalno pregledal, ko sem bila noseča 37 6/7 tednov. S tem, da ko sem rekla sestri, da me zanima zakaj nimam nobenega pregleda več pri njemu, mi je rekla, da sem tako ena redki, ki me je še pregledal tako pozno . Baje konča z vaginalnimi pregledi, ko se začnejo CTG pregledi. Lp, Blanka.
|
|
RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti 29.11.2005 18:04:42
|
|
|
|
tiki20
|
Živjo! Tudi jaz sem v 39 tednu in imam jutri ginekološki pregled-prvi. Tako se že veselim da komaj čakam da bo za mano... Prav tako vam želim veliko sreče in čim manj bolečin... Lep pozdrav.Tanja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?