Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti 29.11.2005 15:24:56
|
|
|
|
mml
|
Še ena podobna...danes 39 2/7, zadnji vaginalni pregeld (in tudi edini do sedaj v nosečnosti) nekej v 18. tednu, zaradi zbadanja v spodnejm delu trebuha, potem ocenejvanje dolžine materničnega vratuv 21. tednu na UZ. Sedaj sva pa dogovorjeni, da če pač prej ne rodim,da me bo pregledala v petek na pregledu, potem se pa še malo dogoovriva kako in kaj za naprej. Vsaj v LJ porodnišnici večina G ne dela vaginalnih pregeldov pred rokom...če se seveda ne dogaja kaj posebnega...
|
|
RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti 29.11.2005 15:32:22
|
|
|
|
sezam
|
Pravijo, da ni dobro delati preveč ginekoloških pregledov, saj se vsakič vnese nekaj bakterij - kljub uporabi sterilnih rokavic. Tako, da če res ni nujno, se jih izogibajo.
|
|
RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti 29.11.2005 16:43:35
|
|
|
|
BlankaT
|
Še ena, ki vama je blizu 39 4/7. Mene je moj G redno pregledoval na 3 tedne vso nosečnost. Tako, da me je nazadnje vaginalno pregledal, ko sem bila noseča 37 6/7 tednov. S tem, da ko sem rekla sestri, da me zanima zakaj nimam nobenega pregleda več pri njemu, mi je rekla, da sem tako ena redki, ki me je še pregledal tako pozno . Baje konča z vaginalnimi pregledi, ko se začnejo CTG pregledi. Lp, Blanka.
|
|
RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti 29.11.2005 18:04:42
|
|
|
|
tiki20
|
Živjo! Tudi jaz sem v 39 tednu in imam jutri ginekološki pregled-prvi. Tako se že veselim da komaj čakam da bo za mano... Prav tako vam želim veliko sreče in čim manj bolečin... Lep pozdrav.Tanja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?