|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti
29.11.2005 15:02:32   
Plutonija
Sem v 39 t. in me ginekologinja ni gin. pregledala že od 33 t. Baje naj bi že od 37 t dalje tedensko gin. pregledovali stanje mat. vratu oz odpiranje in mehčanje vseh teh zadev tam spodaj user posted image .
kakšne izkušnje imate vi v teh zadnjih tednih?
namreč, že 2 dni me spodaj tak občasno pika...kot da bi se kaj dogajalo.
Aja, čez 1 teden pa je rekla da me bo pogledala gin. ..tak da ni očitno neke panike. Uf...ko je tako blizu termin user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gin. pregled v zadnji tednih nosečnosti
29.11.2005 15:24:56   
mml
Še ena podobna...danes 39 2/7, zadnji vaginalni pregeld (in tudi edini do sedaj v nosečnosti) nekej v 18. tednu, zaradi zbadanja v spodnejm delu trebuha, potem ocenejvanje dolžine materničnega vratuv 21. tednu na UZ. Sedaj sva pa dogovorjeni, da če pač prej ne rodim,da me bo pregledala v petek na pregledu, potem se pa še malo dogoovriva kako in kaj za naprej.
Vsaj v LJ porodnišnici večina G ne dela vaginalnih pregeldov pred rokom...če se seveda ne dogaja kaj posebnega...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Plutonija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 15:32:22   
sezam
Pravijo, da ni dobro delati preveč ginekoloških pregledov, saj se vsakič vnese nekaj bakterij - kljub uporabi sterilnih rokavic. Tako, da če res ni nujno, se jih izogibajo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 16:43:35   
BlankaT
Še ena, ki vama je blizu 39 4/7. Mene je moj G redno pregledoval na 3 tedne vso nosečnost. Tako, da me je nazadnje vaginalno pregledal, ko sem bila noseča 37 6/7 tednov. S tem, da ko sem rekla sestri, da me zanima zakaj nimam nobenega pregleda več pri njemu, mi je rekla, da sem tako ena redki, ki me je še pregledal tako pozno user posted image .  Baje konča z vaginalnimi pregledi, ko se začnejo CTG pregledi.

Lp, Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 18:04:42   
tiki20
Živjo!

Tudi jaz sem v 39 tednu in imam jutri ginekološki pregled-prvi.
Tako se že veselim user posted image  da komaj čakam da bo za mano...

Prav tako vam želim veliko sreče in čim manj bolečin...

Lep pozdrav.Tanja

(odgovor članu Plutonija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 22:36:26   
Plutonija
Hvala za odgovore, torej je to normalno. Mene je moja gin. do sedaj vsakič pregledovala gin. razen zdaj v 9. mesecu. Očitno je odvisno od zdravnika user posted image
Še malo pa se rešimo tega user posted image .
Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu tiki20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?