Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
gibi v 35.tednu, spanje 19.4.2008 21:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonosečke, naj opišem svojo situacijo. Bližam se 9. mesecu in me muči tole: zardi težav v začetku nosečnosti sem se navadila spati skoraj samo na levem boku (na hrbtu ne morem, na desnem boku me duši). No in situacija je zdaj taka, da je tu di stacioniran-a čiiiiiiiiisto na levi. Ko se pogledam v ogledalo, je levi del trebuha večji, širši (npr od bokov) in ko ležim (sicer le na pol na boku, podložena z vseh koncev in krajev), čutim pikico, ko brca v jogi in čutim jo čisto pri strani, sploh ne spredaj. In včasih me je kar strah ležat, da je čisto ne stisnem. Je še katera čutila čisto pri strani, brcajočo v jogi?
|
|
|
|
RE: gibi v 35.tednu, spanje 19.4.2008 21:53:11
|
|
|
|
biga
|
Jaz sem tudi vso nosečnost spala na levem boku - prvič zato, ker že od nekdaj najbolje spim v tem položaju, drugič pa zato, ker naj bi bilo najbolj priporočljivo za nosečnice, da spijo na levem boku. Tako sem tudi čutila na levi strani, ker se je avtomatsko premaknil v tisto smer, ko sem ležala. In ne se sekirat, da bi ga lahko pomečkala ali stisnila. Otroček je v maternici tako dobro zavarovan, da mu tvoje ležanje na boku ne more škoditi. Uživaj, dokler lahko še spiš, kajti ko se bo rodil-a, se spanec konča ali vsaj skrajša pri večini. Naspi se zdaj.
|
|
|
|
RE: gibi v 35.tednu, spanje 19.4.2008 21:54:19
|
|
|
|
BUŠICA
|
vsak večer! ko se uležem na levi bok, se zbrca-ko se uležem na desni bok, se zbrca-verjetno da se namesti, ker ga sigurno malo stisnem.
|
|
|
|
RE: gibi v 35.tednu, spanje 19.4.2008 22:18:00
|
|
|
|
andie
|
Tut js sm skos ležala sam na levem boku, drgač mi je blo slabo. in In ne se sekirat, da bi ga lahko pomečkala ali stisnila. Otroček je v maternici tako dobro zavarovan, da mu tvoje ležanje na boku ne more škoditi. Uživaj, dokler lahko še spiš, kajti ko se bo rodil-a, se spanec konča ali vsaj skrajša pri večini. Naspi se zdaj.
|
|
|
|
RE: gibi v 35.tednu, spanje 20.4.2008 7:54:54
|
|
|
|
sandra123
|
No, si predstavljate, kako je pri meni, ko imam in se vsak na svojo stran spravita , sploh na levi je problem ležati, ker se takoj razjezi , potem pa vso noč prestavljanje levo, desno, na hrbtu pa ne morem spati .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?