|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi ploda
3.5.2010 14:58:03   
Anonimen
mal čudni vprašanje pa vendar zanima me če je možno da začutiš gibe pri 15 tednih. noseča sem drugič in proti jutru sem vsakih nekaj časov čutila nekaj, vendar v želodcu mi ni krulilouser posted image
zanimame kdaj ste pri drui nosečnosti čutile gibe...
lp pa veliko brcuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi ploda
3.5.2010 15:01:31   
Bonnie_RR
V 1. user posted image v 19., v 2. pa v 16. tednu.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2010 15:07:54   
tejči28
v 1.user posted image sem se jih zavedala šele okoli 20t, zdaj v drugi pa sem metuljčke čutila že v začetku 16t. tak da je možno.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2010 16:38:34   
divans1
Seveda je možno, jst sm zdj prvič noseča, pa sem jih že začutila v 16. tednu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2010 17:03:40   
katra55
Seveda je možno. Jaz sem jih v prvi nosečnosti začutila v 20.tednu, sedaj v drugi nosečnosti pa že v 16.tednu.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2010 13:23:44   
TamaraJ
Možno ja :) Jaz sem se nekje v 13. tednu popolnoma sprostila in osredotočila na pikico in sem čutila gibe kot nežne dotike metuljevih krilc :) Je pa to moja 3. nosečnost (no, dve sta se končali prej) in sem že zverzirana najbrž :) Sicer pa noro lepo kajne ?user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2010 13:00:49   
Matejčika
Tamara, vidim da si v veselem pričakovanju! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeej! Držim pesti, da bo pa tokrat šlo kot po maslu! Čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2010 13:16:39   
slovenka
Jaz sem bila obakrat bolj pozna, precej po 20. tednu, bolj tam 22-24. teden...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?