|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi otroka v 32.tednu
9.1.2008 11:27:43   
eva78
Mene pa zanima, kako je z gibi otroka v 32.tednu. Nekaj sem že prebirala o tem, pa tudi o štetju gibov do 10 in več čez dan, vendar me skrbi sledeče:

Naša user posted image  ni tako živahna kot prebiram pri ostalih nosečkah v istem tednu. Nikoli ne čutim nekih konkretnih "bolečih" brc in premetavanj user posted image , pa tudi ne zelo pogosto. Bolj jo čutim kot neko pretegovanje ali pa tresenje, včasih rahle premike oz.brcike. Pa občasno kolcanje. Čutim jo npr.bolj zjutraj ali pa zvečer,ko se sama umirim. Ima katera še podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi otroka v 32.tednu
9.1.2008 11:33:53   
ušula
Naša  je bila v trebuhu zelo zelo mirna, deseti gib sem preštela šele ob 23 zvečer, najbolj siguren znak da je živa je bilo vsakodnevno kolcanje med dnevnikom-takrat se je trebuh prevzdigoval cele pol ure - potem pa spet nič.
Sedaj ima dve leti in je živa kot poper!!!!!!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 12:03:05   
petra a
tudi moja je bila full mirna,sem se že bala, da je kaj narobe,sem tudi sama full brala kako pišejo,da brcajo in jih čutijo,jaz sem jo pa le narahlo in poredko,najbolj pa sem jo čutila kot sama praviš ponoči ali opa zjutraj,ko sem bilaq tudi sama v mirovanju,drugače sem bila full aktivna...zdej je pa ko sveder,čisto nasprotje od tistega v trebuhu

(odgovor članu ušula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 12:05:06   
Neni13
Brez panike. V 32. tednu je moj user posted image cez dan spal in ni šans, da bi čez dan naštela 10 gibov. Ponoči, ko sem pa spala, oz. tam po 23.uri se je pa začelo... tako, da so bili bolj intenzivni premiki zjutraj in zvečer. In ponoči, ko sem morala na WC sem tudi čutila, da se premetava.
Pač ima svoj ritem. Pri meni tudi ni bilo nekih brc, ampak bolj premikanje in valovanje trebuha..
Zdaj v 36 tednu, pa kokr kateri dan, včasih full rogovili, kakšen dan je pa bolj miren..
V ponedeljek sem imela CTG in je prav brcal CTG... user posted image user posted image

(odgovor članu ušula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 15:31:08   
mojamalapikica
Živ,

Eva 78, jaz se srečujem z istim problemom.
Danes sem nastopila 33. teden in otrok je tako miren, da me je začelo skrbeti. user posted image
Nogice naj bi imel zgoraj, vendar nič ne brca, parkrat na dan se le nekako upre.
Ko berem, da imate iste težave mi je malo lažje, a kljub temu čudno, saj sem bila pr tmali navajena brcanja na vse strani.
Res vse govorijo kako otroci butajo, tile naši sončki pa nič...user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2009 21:19:12   
drevozivljenja
pri meni je enako.sem v 35tednu...se zelo malo giblje..mene tudi skrbi.ampak vse bo ok.user posted image

(odgovor članu mojamalapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2009 14:50:50   
Bojana82
Punce, jaz sploh nevem kaj so to brcike, ker je bil mojuser posted image v trbuščku tako priden....zelo, zelo redko, sem začutila kakšen premik v trebuhu! Ampak je bil zdrav ko dren ko se je rodil in danes je nagajiv petletnik, ki gre septembra v šolouser posted image !

Hočem vam povedat, da se z brcikami ne toliko obremenjevat, razen seveda če cel dan nebi čutile nobenega premika va bušijuuser posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2009 20:20:41   
Anonimen
Je razlika ali nosiš spredaj ali zadaj. Če nosiš spredaj čutiš manj brc oz. ne tako močno. Problem je le če otročka ne čutiš desetkrat v 24 urah ali pa ga sploh ne čutiš.
Jaz sem prvo nosila zadaj in sem čutila zelo močen brce, kr naprej se je premetavala po trebuhu, drugega sem nosila spredaj pa sem ga zelo malo čutila. Je pa od dneva do dneva. Včasih čutiš več včasih manj. Upam da je vse ok. Srečno.

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2009 19:18:36   
josephine27
tudi moj razgrajač je čez dan večinoma spal sem ga pa vedno čutila zjutraj in zvečer. proti koncu nosečnosti so bili premiki bolj rahli ker verjetno ni imel več toliko prostora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......