|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi otroka
29.11.2008 17:14:25   
sabi
pozdravljene!!
sem v 30 tednu in 3/7 in imam zadnje tri dni čudne misli da bi lahko bilo kaj narobe zato se obračam na vas, če je katera doživela kaj podobnega.Dva dni se mi bebika veliko bolj intenzivno miga kot prej, zelo malo je pri miru,edino ko zaspim, ko se zbudim spet začne in nisem navajena.Zanima me ali je to lahko normalno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi otroka
29.11.2008 17:30:52   
pob@linček
Bodi vesela da se giblje.Ima manj prostora in bo zmeri bolj brcala.Slabe misli pa kar stran ceprav to spremlja vsako nosecnico.user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2008 17:46:03   
ninica04
čisto normalno. Vsaka se po svoje boji, sploh tiste proti koncu.... tako da ne misli na to, oz. misli da bo vse ok. Bodi pozitivna. Saj še čisto malo...

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2008 17:47:34   
sabi
ampak a ni drugače lih obratno, da se vedno manj giblje po 30 tednu in da naj bi šteli brce od 8-10 na dan??zahvaljujem pa se ti že vnaprej na dobre misli-meni verjele ali ne pomaga že dobra beseda.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2008 18:20:27   
nadya
Manj se giblje proti koncu nosečnosti (približno od 36t naprej) in Pušenjak pravi da naj bi gibe šteli (če je potrebno) od 35t naprej.
So pa otročki različni. Jaz sem ga najbolj čutila šele po 32t, prej pa ne tok velik. No zdej sem v 38 t in ga zaenkrat še precej čutim, ko se mi bo pa zazdelo, da je gibov manj, jih bom pa začela šteti.

No ampak če ti otroka dobro čutiš, je to ok in ne pomeni nič slabega.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2008 18:22:10   
vesela veselka
ja, meni je ginekologinja tudi rekla, da naj stejem brce, pa so se nekatere zgražale nad tem! Ne vem, kaj je tu čudnega?? Jaz mislim, da v kolikor čutiš brce, da je to dober znak, problem bi bil, če jih recimo cel dan sploh ne bi čutila. Ne skrbi, vsaka brca naj te razveseli, tako kot mene :)

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2008 18:26:57   
maja24
Sabi bodi vesela da se ti non stop giblje,pa slabe misli kr stran.Po 30t nej bi blo kao mn gibo ampak so bol izraziti,je pa res da je pri vsaki nosečki drgač,enim se umiri,enim pa še naprej divjauser posted image user posted image ,tok da nč bat pa uživej,ker pol jih boš pogrešalauser posted image  

Ela čebela

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2008 18:32:00   
ANEJ01
Tudi jaz sem noseča toliko kot ti in bebika nima mira.Me sploh ne skrbi dokler toliko brca.Vem pa,da me je sin v 1.nosečnosti brcal do konca.Rodila sem 4 dni čez rok in še takrat se ni umiril je bil celo nosečnost divji.Tako,da pozitivno misli in bo vse vredu.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2008 18:37:37   
sabi
hvala lepa vsem za dobre nasvete in misli in vsem želim lepouser posted image  še naprej in držim pesti za vsako mlado mamico.

(odgovor članu ANEJ01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2008 19:34:56   
Najaa
Bolje, da je preveč aktivna kot premalo. user posted image

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?