|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi otročka
24.3.2005 12:31:40   
SU
Kako je zdaj s temi gibi:zmeden: Vem, da naj bi jih naštela 10/dan... Jaz si štejem to od takrat, ko vstanem pa do takrat, ko grem spat! Je to okej?? Ker naša pikica npr. kakšen dan naredi že 8 gibov tja do 11h, potem pa kakšen dan kvečjemu 6 gibov do 18h in potem zvečer (po 20. uri) oživi! Se mi zdi, da bo bolj "večerna ptička"!:)- A se moram zelo držati teh "10" gibov na dan ali ni nič hudega, če jih kdaj naštejem le 8 in me potem ponoči zbudi kakšna brca?!? Res ne vem...:zmeden2: LP, Saša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   gibi otročka
24.3.2005 12:50:32   
ribica.
ti gibi so tud men delali težave. Jaz sploh nisem vedela, da jih mora bit 10 na dan (saj veste, jaz in moj krasni G, ki mi je vse tako fajn razložil).V materinski šoli pa tudi niso nič rekli. Za teh 10 gibov sem zvedela ko sem bla v bolnici, enkrat moje male namreč nisem čutila. Ampak ni mi bla jasna ta teorija gibov. Tako kot je relka su, da jih že dopoldan naredi 10, a pol pa ostanek dneva pa kr pozabiš na otroka al kaj. Moje detece je brcalo skozi cel dan, samo najbolj pa zvečer okrog osmih se je začelo. In takrat ko sem šla na urgenco, je dete dopoldne naredilo dosti gibov, samo vseeno nisem mogla kr čakat doma, če se zvečer sploh ni zganil. Niti ko sem ga drezala. A vi bi čakale al kaj? Meni se v tem štetju ne zdi dosti logike.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   gibi otročka
24.3.2005 12:53:53   
tascha
Gibi so odvisni od tega, koliko je stara pikica. Če si šele sredi nosečnosti, verjetno vseh gibov ne čutiš, če kaj delaš, sploh ne opaziš.

Pri meni je največji nogometaš zvečer, so mi rekli, da zato, ker se umirim, uležem in čutim.:duda::duda:

Kdaj se mi zdi, da bo z nogo kar kožo prebodel, tako brcne. Zato ne skrbi, še bo brcal/a.

:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   gibi otročka
24.3.2005 12:55:35   
pravljica
ma jst sploh ne štejem...če jih dlje časa ni (npr pol ure :)-)...se malo bol zavzamem in spet so tu

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   gibi otročka
24.3.2005 13:01:41   
pika78
Jaz tudi gibov niti ne štejem... ponavadi otroček brca zjutraj, preden vstanem, potem pa v službi kar malo pozabim nanj (vmes me vsake toliko časa močno brcne), najbolj ga pa potem čutim zvečer, ko se vsedem ali vležem na posteljo.
V bistvu niti ne vem, kaj se šteje: eni pravijo da vse gibe, eni pa da se šteje intervale gibov:zmeden:
V glavnem , jaz mislim, da jih moramo čez cel dan po malem čutit. Bi pa jaz zagnala paniko, če ga ne bi čutila zvečer, ker moj je zvečer najbolj aktiven.
LP!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   gibi otročka
24.3.2005 13:07:34   
ribica.
IN veš kaj te potem na vprašajo, ko prideš ob enajstih zvečer na pregled.....če si naštela 10 gibov. In rečeš ja.....pa se že kr mal bojiš pridige " ja saj pol je pa tak ok" Hvala bogu je kmalu res blo ok.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   gibi otročka
24.3.2005 13:08:12   
ribica.
na ugrgnci sem mislila..

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   gibi otročka
25.3.2005 11:21:52   
Maja Z
OJLA
MEN JE PA g REKLA, DA SE ŠTEJE VSAK GIB OZ. PREMIK...IN DA ZAČNEŠ ŠTETI ZJUTRAJ, KO SE ZBUDIŠ IN DO 17. URE JIH MORAŠ NAŠTETI 10...G JE ŠE REKLA, DA JIH ZVEČER PAČ NE ZANIMA:zmeden: VAŽNO JE BAJE DA DO 17 URE..NE VEM KAKŠEN MEJNIK JE TO:zmeden:...AMPAK JST BI ZAGNALA PANIKO, ČE MI NE BI BRCALA ZVEČER ALI PA ČEZ CEL DAN MALO...JST JIH TUT PONAVADI ŽE DO 11 URE NAŠTEJEM 10, AMPAK ČE JIH POL NE BI VEČ, BI TAKOOOOJJJJ LETELA V PORODNIŠNICO....

LP MAJA

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   gibi otročka
25.3.2005 11:43:07   
SU
No, jaz sem pa slišala, da se štejejo intervali gibov. Če šteješ posamezne gibe, potem itak ni panike...če pa intervale, pa jih res kakšen dan naštejem komaj 10 tja do 18h... Zvečer pa žurka...:)- LP, Saša

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?