Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
gibi dojencka - 35. teden 27.2.2005 19:49:20
|
|
|
|
Naja31
|
Pozdravljene pucne, od danes naprej sem v 35. tednu in ze nekaj dni opazam, da mojega malega full drugace cutim kot prej. Ornk brce so bolj redke, bolj cutim kako se premika, kot da je ful vtesnjen. Ponoci se mu je kar dogajalo, zdaj je pa ze cel dan vec ali manj mir, vsake toliko pa zacutim, da se premakne. Zdaj me res ze precej skrbi :zmeden: Saj vem, da ima proti koncu manj prostora in, da se zaradi tega tudi njegovi premiki drugace cutijo, ampak nisem mislila, da je taksna razlika. Kaj mislite? Naj pocakam se do jutri, ali naj grem zdaj zvecer v porodnisnico? Res ne bi rada delala panike zastonj. Zaskrbljena Naja :nosecka:
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 27.2.2005 20:02:58
|
|
|
|
Meceno
|
Sej vem da si živčna , samo jaz ne bi panike delala , mogoče ti bo ponoči full spet brcal , poskusi zdržati , če pa se ne počutiš dobro pa pojdi danes oz jutri zjutraj , če misliš da to ni nekaj v redu . Moje mnenje , ti pa ?? Lp:nosecka:
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 27.2.2005 20:26:58
|
|
|
|
bskrle
|
Saj ga čutiš 10 krat na dan. Malo ga zbudi, mu ponagajaj. Ja, potem se res umirijo. KAr pogumno. Je pa zoprn občuteke, a ne? JAZ SEM TUDI EN VEČER 2 URI ČAKALA, DA SE JE MALO PREMAKNILA!
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 27.2.2005 21:37:05
|
|
|
|
eva1
|
To je normalno, jaz milsim, da če si ga čutila kako se premika, vsaj nekajkrat na dan ni panike! Počakaj do jutra, pa boš videla! Naš Lukec mi tut včasih tako nagaja, da komej naštejem tistih 10 gibov! Je pa res, kot praviš čist drugače ga sedaj čutim-bolj samo premikanje, nič več brc...ma že premalo prostora! Probaj malo trebuh potrest, pa se vleži na L bok-to včasih pri nas pomaga! Lp, Eva 37t in :duda: Luka
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 27.2.2005 21:42:42
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem tudi proti koncu nosečnosti včasih komaj naštela 10 gibov, pa je bilo vse v redu. Samo 10 gibov na dan pa moraš našteti!
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 27.2.2005 22:01:13
|
|
|
|
bivka
|
Se strinjam z ostalimi :nosecka: in mamicami: 10 gibov moraš našteti, drugače pa takoj v porodnišnico. Tudi meni se dogaja, da je moja :duda: kakšna dva dni zelo umirjena in sem jaz čisto iz sebe dokler ne naštelejm 10 gibov. Ti najbolje veš. Raje naredi paniko, kot pa, da bi bilo kaj narobe. Pozdravček, B
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 28.2.2005 7:15:17
|
|
|
|
dory
|
Ne vem ne vem...jaz bi v takih primerih raje zapanicarla pa preverla zadevo...sele pol bi se sploh lahko mirno usedla...in nikakor se ne tolazi,da je proti koncu premalo prostora...to je najvecji nesmisel,ki sem ga tudi sama poslusala v 35.tednu...v 36.tednu pa smo imeli:hudicek:
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 28.2.2005 10:21:00
|
|
|
|
Naja31
|
Zdaj pa res ne vem. Ponoci je bil potem spet zivahen. Mogoce ima pa zdaj tako obdobje, ko cez dan bolj pociva. To je bilo ze nekajkrat, ceprav sva bila drugace kar usklajena. Je ponoci bolj dal mir. Jutri grem na abodminalno dekompresijo in bom babice tam vprasala kaj mislijo. Ce bo treba, se pa potem zraven v proodnisnici oglasim. Mene to stetje gibov in ugotvaljanje, ce brca ali ne, kar ob zivce spravlja. Lp, Naja
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 28.2.2005 10:46:26
|
|
|
|
beba76
|
Naja, kdaj si začela štet gibe? Jaz že od 31. tedna naprej "pridno" delam križce. Zakaj sem napisala "pridno"? Zato, ker nosim tako živahnega :duda:, da naštejem 10 gibov že predno vstanem. Tak da je tisti ta glavni X že ob 9.00. Je zadnjič G rekel, da je to zelo lepo... Sicer pa čutim, kot praviš - brce le poredko, po navadi vidim, kako se nogica pelje po trebuščku... :love:
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 28.2.2005 11:06:03
|
|
|
|
Naja31
|
Ne vem tocno kdaj sem postala bolj pozorna, da jih mora biti 10 na dan. Se mi zdi, da nekje okrog 28. tedna. Mislim, da je skrajni cas, da si zacnem zapisovati. Moj res ni tako zivahen, kot sem pricakovala. Mogoce sem si jaz to narobe predstavljala. Zdaj se mi zdi kot da brca nekam v globino. Tu spredaj se pa samo ritka premika, ali rokica, nogica,... Medve imava pa blizu rok, ne? Jaz imam 11.4. Z eno razliko, da imas ti dva ze doma :bravo::bravo::bravo: Od danes naprej sem doma. Na porodniski sem uradno od 13.3., zdaj pa izkoriscam se 10 dni letosnjega dopusta. Mi je prav vesec tako doma ;) Lp,Naja :nosecka:
|
|
|
|
gibi dojencka - 35. teden 28.2.2005 18:05:08
|
|
|
|
beba76
|
Naja, zdaj se boš menda bolj pridno oglašala pri aprilčicah, ko si doma...:zmeden2: Sva pa res ful blizu - to bo še enih debat do PDP-ja:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?