|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi 35. teden
29.3.2011 10:01:48   
ninikamami
sem v 35. tednu, nekaj dni nazaj je bil otroček ZELO živahen, zdaj pa že kakšna dva dni zelo slabo. mogoče ga občutim 2-3x, da se prebudi, se malo premakne in to je to. kaj mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi 35. teden
29.3.2011 10:05:05   
polho3006
Pojdi se pokazat h g. Bolje enkrat preveč kot pa enkrat premalo, tako so nam rekli v materinski šoli.

(odgovor članu ninikamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2011 10:05:15   
Izabelina
nam je rekla v materinski šoli, da če ni gibov najprej spijemo en gosti sok s smetano in naredimo en krog okrog hiše. potem se uležeš in počakaš, če gibov ni takoj do zdravnika, če so je vse ok

srečno!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2011 10:20:43   
ninikamami
s sladko pijačo sem poskusila, tudi aktivna sem in se vsake toliko potem malo uležem in čakam. danes se je premaknilo enkrat, od 7. zjutraj do zdajle. včeraj v celem dnevu 3x. res me skrbi. ker sem pa enkrat že šla takole na hitro se pokazat in so mi rekla, da kaj zganjam paniko, se kar bojim it. ne zganjam panike, saj sem 4. noseča in če mi je čudno, mi je čudno. ampak se ne morem kar kregat tam v porodnišnici. se je kateri to tudi že dogajalo?

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2011 11:35:30   
pizmek
Pa kaj potem, če te bodo grdo gledali..če ti je čudno, pa če nisi prepričana raje pojdi, kot pa da je res kaj narobe. Saj če se pa ne boš šla pokazat, pa da bi potem kaj bilo narobe, ti bi pa rekle, "ja kje ste pa hodila tako dolgo gospa"..saj je vedno tako. Nič se ne oziraj na to, glavno da boš ti pomirjena.

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2011 11:39:57   
*miska.mcc*
spokaj se h ginekologu!

pa reci, da ga danes sploh se nisi cutla. te ne bo nihce cudno gledal. pa tudi, ce bi te....kaj te briga, gre za tvojega otroka!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu pizmek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2011 13:17:56   
žab*ca
Z vsemi se strinjam,če otročka ne čutiš vsaj 8x/dan se pojdi pokazat h ginekologu.Se prevečkrat slabo konča.Ne strašim,pa vendar te nič ne stane,pa grdi pogledi gor ali dol.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2011 13:29:24   
nepremagljiva
Uf, upam da si se že šla pokazat. Jaz sem ful alergična na nečutenje gibov. Sploh po tem, ko sem sama doživela, da jih nisem čutla in žal ne brez razloga.
Če te bo kdo grdo gledal pa ti grdo glej nazaj. Gre za tvojega otroka in vso pravico se imaš it prepričat, če je vse vredu. Držim pesti, da je bil preplah lažen. user posted image

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2011 13:30:58   
mariy
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

spokaj se h ginekologu!

pa reci, da ga danes sploh se nisi cutla. te ne bo nihce cudno gledal. pa tudi, ce bi te....kaj te briga, gre za tvojega otroka!

Se kar podpišem,

gibe bi morali proti koncu nosečnosti čutiti najmanj 10x, če se ne motim,

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2011 11:38:53   
Taddy78
Nekaj  ne razumem...kaj nimaš doma razpredelnice za vpisovanje gibov? Zakaj ste ene tako trmaste in kljub slabim gibom vztrajate doma? Pa saj je jasno povedano vsaki mamici. Če ne našteješ 10 gibov na dan, takoj v bolnico. In to ne velja, da v 5minutah 10x brcne, ampak gibi v razmaku.
Malo si preberi, kaj vse lahko pomeni premalo gibov...

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2011 17:46:48   
ninikamami
No, sem šla na CTG v porodnišnico. Srček je v redu, čez dva dni grem na kontrolo. Mi bojo naredili še UZ. G se je zdelo samo to čudno, da ga tako slabo čutim, CTG pa je čisto bp. Vsekakor sem pod nadzorom in pričakujem, da bo vse ok. Hvala za vaše nasvete, punce, želim vam vse lepo in dobro.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2011 19:54:50   
nepremagljiva
Sem si kar oddahnila, da si se sedaj javila in vidim, da si se šla pokazat. 

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2011 20:05:27   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Nekaj  ne razumem...kaj nimaš doma razpredelnice za vpisovanje gibov? Zakaj ste ene tako trmaste in kljub slabim gibom vztrajate doma? Pa saj je jasno povedano vsaki mamici. Če ne našteješ 10 gibov na dan, takoj v bolnico. In to ne velja, da v 5minutah 10x brcne, ampak gibi v razmaku.
Malo si preberi, kaj vse lahko pomeni premalo gibov...

Nimajo vse razpredelnic. Jaz je nikoli nisem imela. Pa ne se tako razburjat. Iz lastnih izkušenj lahko samo povem, da včasih tudi s tem, da takoj greš v bolnico, več ne moreš ničesar rešit.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?