|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi 30. teden
17.3.2008 17:11:04   
gaja27
Tiste, ki imate izkušnje... dajte mi neki povedat. Vsak dan čutim otročka, včasih bolj, včasih manj, danes se pa dogaja, da ga čutim le, ko se uležem na bok (ena brca), par ur nič, potem malo kolcanja, pa spet nič, pa spet kak raaaaaaaaahel premikec. Jih je bilo čez dan 10, to je že res. Pa me vseeno skrbi. A je blo pri kateri od vas tudi tako.
Če do večera ne bo ornk zabrcal, grem h G.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi 30. teden
17.3.2008 17:29:58   
sanca
tudi meni se je to zgodilo samo v 36t in sem za vsak slučaj šla v bolnišnico. na srečo je bilo z otrokom vse vredu ampak se je samo umiril. ne vem presodi sama kako in kaj. mogoče pa ima danes dan za spanje. lp

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 17:31:57   
Anonimen
Nio važno kako gibe čutiš,pommebno je DA JIH.

(odgovor članu sanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 18:43:07   
gaja27
Čutim jih že. Ampak tako malo in redko??!! To me skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2008 19:00:50   
Hans
Meni je ginekolog rekel, da moram čutiti vsaj 10 gibov do 18.ure zvečer vsak dan. Če te skrbi ti predlagam odhod k dežurnemu, da boš bolj mirna.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2008 19:22:17   
gaja27
Hvala vam.
Saj je bilo več kot 10,15 gibov. Verjetno samo preveč paniko zganjamuser posted image  ker se mi zdijo tako rahli in tako malo jih je. Bom mal še počaala.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2008 19:51:17   
Taula
Jaz sem danes nastopila 32 teden. Zadnja 2 tedena je bila mala ful mirna. Niti ni brcala, ampka drsela. Niti nimajo baje več toliko placa. Preverjala sem jo z Angel Soundom...da sem slišala srček. Danes ima pa že cel dan norišnico.user posted image
Baje v tem času ful spijo (razvoj možganov)

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2008 21:57:53   
Soncnica Sandra ***
Jaz pa sem danes dopolnila 33.tednov in sem imela prejšnji vikend zelo podobno izkušnjo kot ti Gaja. Celi dan otročka sploh nisem čutila, res pa je da sem bila celi dan v gibanju, tako da tistih rahlih brc niti čutiti nisem mogla, potem pa sem se okrog 5ih popoldan vledla na bok, da bi kaj čutila in spet nič. Ti povem, da mi je šlo kar na jok in sem začela razmišljati, da bi šla v P za vsak slučaj, ker me je resno zaskrbelo, potem pa sem počasi po kaki uri ležanja začela čutiti rahle brce. Je pa res, da imajo sedaj vedno manj prostora in zadnjič je ena od punc napisala, da sedaj naše pikice prespijo od 90-95% časa, in tako kot je pred mano napisala Taula, se jim ful razvijajo možgančki.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2008 22:28:24   
Naja30
Jaz sem v 31t in je tudi mali zadnje dneve manj živahen. Ga čutim, predvsem zvečer ko se uležem in sem mirna, ampak proti divjanju še pred parimi dnevi, je tole veliko bolj mirno. Edino kolca še kot ponavadi user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2008 23:25:58   
gaja27
Hej,

sem se šla pokazat, so me dali na CTG in je lepo bil srček našemu user posted image , pa tudi premiki so se prav lepo slišali user posted image user posted image . Tako da sem zdaj pomirjena. Očitno se bomo v teh tednih morale navaditi na bolj nežne brce in plavanje, drsenje.
Nočko.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.3.2008 8:39:50   
Taula
Samo da je vse Ok.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2008 11:03:24   
lunastar
Jst sem  v 32. tednu in tako kot ste rekle...pred nekaj dnevi se je še fino čutilo kako se valja iz ene strani na drugo, zdaj ga pa čutim predvsem okoli 9ih zvečer, ko se umirim pred televizorjem. Še vedno se mi pa zdi, da svojo ritko obrača na en in drug konec kot za šalo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2008 11:24:50   
gaja27
No vidiš, Lunastar, saj to je meni čudno. Že res, da imajo kepice vse manj prostora... ampak, da se to gibanje spremeni čez noč?? To mi pa ni jasno. Jaz sem pričakovala, da gre to postopoma, ne tako na hitro. Mogoče imajo pa le take dneve in bodo kmal spet ornk zabrcali user posted image .

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2008 12:25:34   
lunastar
gaja27, jst vsak dan poslušam njegov srček, ker sploh nisem navajena, da je tko umirjen....ampak pravijo, da je to povsem normalno. Pa pregled imam v čet. in bom malo povprašala...

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2008 13:26:07   
Naja30
gaja, brez skrbi, do konca boš še oreng obrcana! user posted image  Mene je pri taprvi že cel trebuh bolel tam po 36t ko res nima ne vem koliko prostora. Včasih se je celo stopalce vidlo, kako drsi po eni strani trebuha user posted image  Da ne govorim o valovanju trebuha sem in tja. Zdaj je samo zatišje pred nevihto user posted image

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2008 14:52:59   
Brolgi
Tudi moj dojencek bolj drsi in se premesca iz enega polozaja v drugega, pa sem v 18. tednu user posted image .
Na vsakem ultrazvoku je obrnjen z glavico noter in z ritko - hrbtom ven, tako, da je tudi to razlog, da ne cutis toliko brcanja.

Lepo mirno in uzivajte ob pogledu na trebuscek, ki lepo plapoliuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2008 14:53:29   
Brolgi
Pardoncek.

V 28. tednu sem mislilauser posted image

(odgovor članu Brolgi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2008 17:52:14   
gaja27
user posted image No, upam, da me ornk brce v mehur, rebra ali kamorkoli že kmalu čakajo user posted image .

(odgovor članu Brolgi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2008 19:57:08   
pavlyna
tudi pri meni so bili po 30 tednu dnevi, ko je bla mala full bl mirna.
nisem zganjala panike in na koncu je vse ok.
zdaj je stara 4 mesece in 10 dni je živahna kot le kaj.

lp

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?