|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi 29teden
5.1.2009 18:34:47   
Anonimen
sem v 29tednu...pred ene 2 dni sem mojo bebico čutila zelo močno...z nogicami me je brcala v rebra..sedaj pa že 2 dni nekam slabo.miga samo z rokicami tu in tam,pa napenja ven ritko(ali nekaj takega?)...ne vem a je to normalno?malo sem prehlajena-a to tud vpliva na gibe?malo sem panična.v sredo imam g.saj čutim gibe ampak rahle(pred tem je cel trebuh letal sem in tja)...ne vem če se preteguje ampak me na hipe tako pritisne na mehur in spodnji del trebuha je trd kot kamen...malo me je začela hrbtenica boleti pa tud sraamne kosti bolijo in PEČEJO kot user posted image ,,
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi 29teden
5.1.2009 19:18:20   
rj1808
To je čist normalno..Važno je da bebico čutiš...brez skrbi..lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 19:41:41   
Ploha
moj otrok v trebuhu je isti, gibi so kakšen dan res močni, da jih ne morš zgrešit, pol je pa kakšen teden mir, pa redko kaj pobrca, res rahlo čutim, tak pač je, nimaš kaj,....pa že nasploh se mi zdi, da je bolj mirne sorte,..

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 20:01:58   
tiamia
To je čisto normalno, jaz svojega čutim enkrat bolj, drugič manj, odvisno od dneva....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 21:12:36   
keke
važno je da ga čutite.jast sem že 7 i dan čez rok pa se veliko premika.zjutraj, popoldne, zvečer pa med spanjem,otrok ima pač svoj urnik premikanja.sploh pa zadnje dni štejte gibe, če se samo zjutraj premakne 10 krat (najmanj).je to že u redu.če, se pa še popoldne premakne parkrat pa zvečer parkrat in med spanjem parkrat se nimaš kej sekirat.važno je da ga čutiš!!!

(odgovor članu tiamia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2009 19:00:58   
katka82
Tudi jaz sem noseča 29 tednov in je moja bebica dele ži par dni neverjetno mirnauser posted image Čutim gibe, samo so taki čist nežni, ravno toliko da čutim in sem kar malo prestrašenauser posted image
Upam da res ni kej narobeuser posted image

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2009 10:38:02   
annya
Jaz sem sicer v 25 tednu,sam se mi isto dogaja,zdaj je napr. že skor cel tedn zelo aktiven (ponoči in podnevi) prej pa par dni,kot da ga ni,sam zvečer ko sem šla spat je mal pobrcal,pa še to če sem na hrbtu ležala.

(odgovor članu katka82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2009 11:07:07   
2soncek2
Tudi sama sem v 29. tednu in cutim bebico kot vse ostale...vasih ima prave dirke, spet drugic pa je vec dni cisto umirjena in cutim samo rahle gibe. Ima nek svoj ritem in glavno je , da jo cutim...

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2009 11:28:47   
Anonimen
Pri meni je delovalo - če je otrok zelo miren: tri velike žlice medu v usta in 20 počepov in čez 10 minut je bil "rokenrol". Pa ne preveč razmišljat o tem, koliko s premika, najbolj pomembno je, da se! Vsi ti strahovi so v glavnem v naših glavah in pozitivno razmišljanje lahko naredi ogromno dobrega!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?