|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi
21.10.2004 13:49:46   
eva1
Ojla!
Jaz sem čist zmedena:zmeden:! Sem v 19t in že prejšni teden se mi je zdelo, da čutim gibe:duda:! Potem pa nekaj dni nič premikanja v trebuščku, pa sem si dejala, da to vrjetno ni TO! In včeraj zvečer spet začutim neko kobacanje v trebuhu! Je pa res, da skoraj vedno čutim premikanje malo pod popkom(2-3cm)! Je možno, da čutim gibe tako visoko, pa tako na redko? Pa nikoli ne čutim kot metuljčke ali mehurčke, kot ste nekatere pisala, ampak vedno kot nežne brce! Kaj ve mislite?
Lp, Eva 19t in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   gibi
21.10.2004 13:59:52   
Anonimen
Čestitke za nežne brce!!!! To je to!

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   gibi
21.10.2004 14:04:31   
Anonimen
To je to. Tudi jaz nisem čutila kot metuljčke ali mehurčke ampak kot nežne brce. Zdej ga boš pa vedno bolj čutila.

lp:)

Nina, 31 t

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   gibi
21.10.2004 14:37:57   
bivka
Jupi-prvi gibi! :bravo::bravo::bravo:

Mislim, da je čisto normalno, da čutiš gibe neredno.
Tudi jaz čutim gibe (brez metuljčkov oz. mehurčkov) pod popkom. Kje jih čutiš je odvisno od lege dojenčka.

Uživaj-vsaj meni je to božansko! 9nebesa

LP
B srečka :nosecka: in :duda: (23t)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   gibi
21.10.2004 15:34:22   
kimi
jaz tudi midlim da je to to

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   gibi
21.10.2004 15:45:50   
mika
:bravo::bravo::bravo:TO JE TO:bravo::bravo::bravo:

ŠELE SEDAJ ZARES VEŠ DA POD TVOJIM SRČKOM BIJE ŠE ENO SRČECE

LP MIKA
:sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   gibi
22.10.2004 8:07:06   
anaj
Čestitam. Tvoj korenjak ali korenjakinja pridno telovadi:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   gibi
22.10.2004 8:14:47   
dana
A ni fino, ko končno veš, da v tebi raste novo bitjece :duda:.

Sem v 22 tednu in še vedno čutim brce pod popkom ali v isti višini, ker maternica še ni tako visoko da bi ga čutila višje. Je pa tako, da kakšen dan brca nonstop, kakšen dan pa je bolj umirjen :muca:.

lp dana:sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?