|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gh pri 9m...
3.2.2009 21:13:14   
J.L.
kaj vse ponujate 9 mesečnikom? se striktno držite, kaj se sme in kaj ne ali delate po lastni presoji?
uporabljate sol in preostale začimbe? dajete salame ipd?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.2.2009 11:01:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gh
3.2.2009 22:04:45   
novopecena
naš mali je skoraj vse kar midva. to pomeni da tudi začimbe uporabljam (sicer v blagi obliki) in za naju posebej npr. dosolim. salame mu sicer še nisem dala pa svinjskega mesa ampak to ta drugo bo v kratkem na probi. delam bolj po svoji predsoji, saj so "pravila" zelo ozko postavljena in mala odstopanja ne škodi

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2009 10:00:59   
*NikoLina*
Na začetku uvajanja sem se striktno držala ''pravil'', zdaj pri njenih 9m pa naša punči je vse kar jeva mi2. No, svinjskega mesa, KM še ne bo dobila...Naj se druge zgražajo, ampak poskusila je tudi čokolado in druge stvari, ki bi drugim dvignile lase pokonci..Na splošno ji sama kuham, ne dajem kašic iz kozarčka...In nisem takšna, da bi rekla te stvari pa moja NIKOLI ne bo jedla, ker se kaj hitro zgodi, da ji kdo drug da nekaj za jest, jaz pa tega ne bom vedla.. Skratka, ne kompliciram kaj dosti.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2009 20:09:32   
inesc
Jaz se pa kar probam držat teh okvirjev. Sicer sem mu že "predstavila" tudi nekaj začimb. Drugače pa še vedno ne je svinjskega, KM, salam, hrenovk, paradižnika, kivija, oreščkov, soli, sladkorja,... Pa še verjetno kaj.

Sedaj se pripravljam, da bi mu vseeno dala malo paradižnikove mezge (domače), vendar me je še malo strah. Bom videla. Pomarančo je na primer že dobil in je bilo vse OK.

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu *NikoLina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2009 22:38:13   
Toja22
Jaz sem začela uporabljati paradižnikovo mezgo pri 7m ( na začetku res res zelo malo). Pa mi je tudi pediatrinja rekla, da če prevrem da je ok. Drugače smo pa mi od začimb poleg soli probali majeron, peteršilj, malo bazilike v bučkini omakici. Pražim ji tudi na čebuli in dodajam česen. Stari smo pa sedaj 8m. Jaz se bom držala tega kjer si je stroka enotna ( nič svinjine, nič kravjega mleka, nič jagod....pred enim letom) Tukaj kjer pa so si mnenja deljena pa delam po svojem občutku ampak ne grem nikjer v skrajnostuser posted image  

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2009 9:16:14   
AnciM
stroka enotna ( nič svinjine, nič kravjega mleka, nič jagod....pred enim letom)

Tudi tu si ni enotna! Ravno zadnjič je ena napisala, da ji je P rekel, da lahko da 5 al 6m kravje mleko, ker ima že dovolj kg. user posted image

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2009 9:55:10   
Toja22
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

stroka enotna ( nič svinjine, nič kravjega mleka, nič jagod....pred enim letom)

Tudi tu si ni enotna! Ravno zadnjič je ena napisala, da ji je P rekel, da lahko da 5 al 6m kravje mleko, ker ima že dovolj kg. user posted image

Kaj resuser posted image user posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2009 11:42:31   
josephine27
jaz ne uporabljam vegete, kock, sladkorja in močnih začimb. tud soli večinoma ne ( no včasih poje tud kaj slanga z našega krožnika al pa mal sane goveje juhce)

salam mu ne dajam, tudi kravjega mleka, agrumov, medu, oreškov, jagod, svinjskega mesa,sirov, morskih sadežev, gob,...

drugo pa mislim da vse je kolikor se spomnim

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2009 11:46:31   
josephine27
aja kar se paradižnikove mezge tiče jo doma pripravim iz zrelih paradižnikov, kupljene pa še nisem dala.

pa z možem sva jedilnik spremenila tako da večkrat jemo zelenjavne mineštrice in manjkrat cvrto hrano.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2009 12:26:14   
andrejkam

IZVIRNO SPOROČILO: *NikoLina*

Na začetku uvajanja sem se striktno držala ''pravil'', zdaj pri njenih 9m pa naša punči je vse kar jeva mi2. No, svinjskega mesa, KM še ne bo dobila...Naj se druge zgražajo, ampak poskusila je tudi čokolado in druge stvari, ki bi drugim dvignile lase pokonci..Na splošno ji sama kuham, ne dajem kašic iz kozarčka...In nisem takšna, da bi rekla te stvari pa moja NIKOLI ne bo jedla, ker se kaj hitro zgodi, da ji kdo drug da nekaj za jest, jaz pa tega ne bom vedla.. Skratka, ne kompliciram kaj dosti.

pri nas je isto

no, zadnjič je samo probal en smoki, pa sm si mislna, kaj mu dajemuser posted image  in potem ugotovim, da nekateri njegovi vrstniki to že veselo žagajouser posted image

sva se pa tudi mi2 navadila jest zelo malo slano hranouser posted image

(odgovor članu *NikoLina*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2009 20:21:26   
memole80
Tudi mi smo si rekli, da bomo pazili, ampak sedaj ne pazimo prav nič. Naša je jedla skoraj vse. Od KM, čokolade, svinjsko meso, beljak in paradižnik (domač). Paradižnik ne sme manjkati. Obožuje pašto s paradižnikom in baziliko. Uporabljam veliko začimb, česen, čebulo, le da manj solim kot nam, ampak spet ne premalo, ker potem ni okusno. Tudi palačinke in biskvit je jedla, le da sem dala zelo malo sladkorja.

Kaj vi sploh dajete sladkor? Jaz se ga raje izogibam.

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2009 21:32:22   
maja24
Jest moji naredim gres,polento,keksolino ter gresolino kr z alpskim mlekom pa bo stara 7 mesecev,pa do sedaj ni blo nobenih problemov.

Kako pa ve pripravite keksolino in podobn zadeve?

Ela čebela

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2009 10:37:17   
memole80
Ma kaj tudi gobe ste jim dale? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.2.2009 10:37:29   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Jest moji naredim gres,polento,keksolino ter gresolino kr z alpskim mlekom pa bo stara 7 mesecev,pa do sedaj ni blo nobenih problemov.

Kako pa ve pripravite keksolino in podobn zadeve?

Mi smo tudi zelo zgodaj začeli s KM, ...razlog: ni marala AM.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.2.2009 10:49:22   
metuljčica1
Tudi pri nas je bilo na jedilniko že od 6m kravje mleko.Ko sva se nehale dojit smo poskusili vse vrste am, pa je po enem bruhala, po drugem imela drisko, po tretjem bila zaprta...Pa smo poskusili s kravjim mlekom in ji je odgovarjalo.Sem jih pa res poslušala od pediatrinje zakaj pije kravje mleko.Sem ji povedala da sem poskusila vse kar je ona rekla naj poskusim, pa ni šlo.Pol pa ni več komplicirala.Je pa naša mala kar hitro jedla potem na žlico vse,pač res težke hrane smo se izogibali.Zdaj pri 20m pa tako poje vse kar vidiuser posted image

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.2.2009 11:19:10   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica1

Tudi pri nas je bilo na jedilniko že od 6m kravje mleko.Ko sva se nehale dojit smo poskusili vse vrste am, pa je po enem bruhala, po drugem imela drisko, po tretjem bila zaprta...Pa smo poskusili s kravjim mlekom in ji je odgovarjalo.Sem jih pa res poslušala od pediatrinje zakaj pije kravje mleko.Sem ji povedala da sem poskusila vse kar je ona rekla naj poskusim, pa ni šlo.Pol pa ni več komplicirala.Je pa naša mala kar hitro jedla potem na žlico vse,pač res težke hrane smo se izogibali.Zdaj pri 20m pa tako poje vse kar vidiuser posted image

Nam je ravno P svetovala naj ji damo KM, če ne pije AM. Ali pa skutice ali jogurte...

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.2.2009 11:27:56   
metuljčica1

Nam je ravno P svetovala naj ji damo KM, če ne pije AM. Ali pa skutice ali jogurte...
[/quote]

Mene je že pri tavelki nahrulila zakaj ji dajem KM, zdaj pri tamali sem pa misila ne bom tiho pa sem ji lepo povedla svoje.Mi je najprej svetovala eno am, potem drugo in podobno, sam kravjega ne.Če ji je edino kravje pasalo pa hvala bogu.Pediatri so si tako različni da ne moreš verjet.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.2.2009 11:35:11   
memole80

Mene je že pri tavelki nahrulila zakaj ji dajem KM, zdaj pri tamali sem pa misila ne bom tiho pa sem ji lepo povedla svoje.Mi je najprej svetovala eno am, potem drugo in podobno, sam kravjega ne.Če ji je edino kravje pasalo pa hvala bogu.Pediatri so si tako različni da ne moreš verjet.

Ja ma res, take razlike so med pediatri, da ne moreš verjeti.

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.2.2009 11:43:35   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: memole80

se strinjam, da so pediatri čudni. mi nimamo alergije na KM ampak smo prej, ko še ni bilo izvidov iz preventivno fdobili to mleko. 1m po tistem, so mi vsi p, pri katerih sm bila rekla, da lahko grem na aptamil ampak noben, pa mi ni tega upal podpisatuser posted image sem sedaj na svojo odgovornost menjala mleko in tud skutivce mu dajem, pa je star 6,5m, ker še edino kar je mlečnega mara.

Ja ma res, take razlike so med pediatri, da ne moreš verjeti.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.2.2009 8:20:19   
tasyo
Naša je skoraj vse, kar jeva midva, tudi mezgo, pomaranče. Hrano solim, a ne preveč, pa tudi sladkam ji npr. testo za palačinke. Ni pa še poskusila salam, svinjskega mesa, oreščkov in jagod. S tem bomo počakali do 1 leta. Sicer pa ja, pediatri so si ful različni in ppo mnenju našega bi ji šele zdaj lahko dala žemljico za gizljat.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.