|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   genetske preiskave
2.10.2006 12:06:01   
buča
a je katera že bila in kako izgledajo?Mi je g omenila,da me bo verjetno dala na genetske preiskave....user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: genetske preiskave
2.10.2006 13:37:42   
tinaaja
jaz sem mogla samo kri dat..

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2006 13:49:53   
buča
kdaj pa izveš rezultate,al kaj sploh izveš?Kaj pa to gledajo?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2006 15:20:45   
Anonimen
Midva sva bila, in tudi mojo naslednjo nosečnost bo spremljala genetičarka, je pa tako, da greš na pregled (jaz sem bila pri dr. Geršak), tam te sprašuje vse od nosečnosti, bolezni, ...
Potem ti napiše mnenje, in tam tudi, ali ti sploh pripadajo genetske preiskave. Je pa res vse odvisno, za kakšno težavo gre.
Če te še kaj zanima, vprašaj na ZS!

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2006 15:42:23   
tejci7
Zdravo Buča!
Kam pa greš na genetske preiskave? jaz sem bila v LJ. malo so me prešpikali da so mi vzeli kri in nič drugega. Na izvide pa sem čakala skoraj 3 mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2006 16:33:37   
tinaaja
Aja, naredili so druzinsko drevo do dedkov in babic - jaz imam eno dedno bolezen v druzini. Rezultate sem dobila v 14 dneh, preiskovali so mutacije v DNK. 
Sigurno pa je odvisno, kaksne teste delajo.

Na genetske izivide po UPN pa sem cakala dober mesec (po tel), uraden izvid pa nekje 2.

(odgovor članu tejci7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?