|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   genetske napake v odvisnosti od starosti mamice
24.1.2008 14:17:47   
Anonimen
Ko smo se odločali za prvega user posted image  sva na netu nekje našla eno tabelco, kdaj je največja verjetnost, da bo dete zdravo (brez kakšnih genetskih okvar) in verjetnost za spol glede na starost matere Za spol vem, da je ena kitajska tabelca, tiste ta prve pa nikjer ne najdemo večuser posted image . Spletno stran sem pozabila, me je pa po tem spraševala prijateljica, ki se matra, pa je vedno kaj narobe (nuhalna 1:2 za downov sindrom, spontani splav,...) A katera ve za to tabelco
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: genetske napake v odvisnosti od starosti ...
24.1.2008 15:03:09   
Taula
Dow. sindrom se najpogosteje pojavi pri ženskah nad 40 oz. pri zelo mladih...okoli 20 let. To je ena raziskava pokazala. Ni pa garancije...lahko se pojavi genetska motnja kadarkoli.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2008 15:34:37   
Anonimen
Hmmm, če sem te prav razumela išče tole. No, povej če je to to. user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2008 19:53:15   
Anonimen
Ne žal ni to, tisto je bilo tako, da je bila verjetnost napisana glede na mesec zanositve in starost mamice. Pri nama je bilo takrat bp. Pa jo je zanimalo, če ni ravno takrat zanosila, ko je bila verjetnost za okvare največja. Ko gre vse narobe se zgleda človek opre na vsako bilko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 20:36:38   
ellie
Mogoče misliš tole http://www.lunarium.co.uk/jonas.php ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2008 20:37:18   
ellie
Mogoče misliš tole http://www.lunarium.co.uk/jonas.php ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2008 20:38:17   
ellie
ups...se opravičujem...sem po pomoti 2x kliknilauser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2008 21:00:49   
Anonimen
Vem da to ni tema... Ampak bom vseeno vprasala:
A v to res kdo verjame??user posted image

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2008 23:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ko gre vse narobe se zgleda človek opre na vsako bilko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 11:14:18   
Anonimen
ellie hvala, sem ji posredovala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2008 17:34:56   
Anonimen
pozdrav...

ehm...s kolegico kar veliko debatirava o tej temi zadnjne čase. Ona prisega, da je tako zanosila že u prvo in da spol otroka (tudi pri prijateljicah) po teh izračunih sto procentno drži. Kaj pa vem... najbrž ne škodi verjet...samo ta jonas metoda menda ni najbolj natančna pri določanju stopenj rizičnega faktorja...da menda še ni dovolj raziskana zadeva...kaj pa vem...placebo efekt po moje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 20:18:31   
Anonimen
No meni pa ta ang. ne gre najbolje, malo razlage, kaj izračunani datumi povedo: nap.: 30. 1. 2008, 12. 29., kaj to pomeni, da na ta dan lahko zanosiš, jaz bom takrat že tik pred Muser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2008 0:48:40   
blustar
Starejši kot si, večje tveganje - to verjamem. Tveganje za genske nepravilnosti po dnevnih? Če pogledam nazaj za mojo malo sem jo dobro odnesla - niso bili kazalci najboljši. Ampak mi je pa vsekakor bolj všeč naprej, če gledam boljše številke. Pa če verjamem, al pa neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2008 7:22:32   
pikica36
meni se je ta mesec prvič pokrival datum lunine in moje biološke ovulacije.... no, rezultat je tu.mogoče naključjeuser posted image

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2008 12:24:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

meni se je ta mesec prvič pokrival datum lunine in moje biološke ovulacije.... no, rezultat je tu.mogoče naključjeuser posted image

No, sem šla nalašč pogledat zase za preteklo nosečnostjo, lunina in biološka O se niti slučajno nista pokrivali, ko sem zanosila imeli naj bi punčko, risk faktor pa je bil 3. Imamo pa doma zdravega sinka. Torej je tole tolk zanesljivo kot una kitajska tabelo. Pa na MON-u sem prebrala, da tudi Pušenjak temu pravi bolj v stilu "kr neki".

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2008 20:40:13   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image  saj tud jaz mislim da je "kr neki"  ne verjamem v te vražeuser posted image user posted image
se mi je pa ta mesec res pokrivalo, kot pravijo da naj bi se, da je 99% da zanosiš če se obe O pokrivata.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.1.2008 13:21:56   
jabi babi
a je kje kakšna slovenska taka stran za foro,ker jst tud temu ne verjamemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.