Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ali mi lahko prosim katera pove zakaj si je potrebno pred opreacijo odstraniti gel iz nohtov? Zanima me tudi kako to storite ,da nohte čim manj poškodujete in s kom jih potem premažete. Hvala in lep pozdrav!
Ali mi lahko prosim katera pove zakaj si je potrebno pred opreacijo odstraniti gel iz nohtov? Zanima me tudi kako to storite ,da nohte čim manj poškodujete in s kom jih potem premažete. Hvala in lep pozdrav!
ker na prst namestijo aparaturo za merjenje kisika v krvi. poleg tega se čez nohte na splošno lažje vidi težave s cirkulacijo (postanejo modri, bledi, pikčasti, ...)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
Hvala za odgovore. Hruška debeluška, ali mogoče veš, če obstajajo kakšni posebni lakci, ko si daš gel dol ali so dobri utrjevalci npr. od KISS podlak in nadlak, da nohti niso tolk mehki. LP
Lep pozdrav, čakam na operacijo in imam gelirane nohte. Zanima me, ali je NUJNO, da si dam odstranit, ker kot je že opisano je tudi šlo. So kakšne nove informacije... Vedno imam prozorne nohte samo kakšno črto barvno, tako da se vidi moj noht spodaj...