Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gelirani nohti - operacija? 14.6.2010 22:22:02
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanchyka Ali mi lahko prosim katera pove zakaj si je potrebno pred opreacijo odstraniti gel iz nohtov? Zanima me tudi kako to storite ,da nohte čim manj poškodujete in s kom jih potem premažete. Hvala in lep pozdrav! ker na prst namestijo aparaturo za merjenje kisika v krvi. poleg tega se čez nohte na splošno lažje vidi težave s cirkulacijo (postanejo modri, bledi, pikčasti, ...)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: gelirani nohti - operacija? 14.6.2010 22:23:33
|
|
|
|
urška
|
zato ker po operaciji dobiš na prst eno tako "sponko" ki mislim, da ti meri kisik v krvi. in če je gor gel se to ne da. odstrani ti ga pa najbrž tisti, ki ti ga je gor dal, ne vem.
|
|
|
|
RE: gelirani nohti - operacija? 14.6.2010 22:45:07
|
|
|
|
kepica
|
Tri posege sem imela v narkozi in vsakič z geliranimi nohti in ni bilo težav. Naprava, ki so mi jo dali na prst, je čisto normalno delovala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 23:26:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 23:28:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: gelirani nohti - operacija? 15.6.2010 14:24:52
|
|
|
|
nanchyka
|
Hvala za odgovore. Hruška debeluška, ali mogoče veš, če obstajajo kakšni posebni lakci, ko si daš gel dol ali so dobri utrjevalci npr. od KISS podlak in nadlak, da nohti niso tolk mehki. LP
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2010 20:55:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?