|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gel iz plenice
7.4.2010 11:18:34   
wis
Pozdravljene!
Že kakih 14 dni opažam, skoraj vsakokrat, ko malo previjam, da ima na ritki kar nekaj "drobtinic" gela iz pleničke. Zanima me, ali bi naj to bilo normalno, meni se zdi, da ne bi smela kar nekaj spuščati, pa tudi imam občutek, da ima bolj rdečo rito, kadar je teh smeti več. Uporabljava pa DM-ove Alana.
Hvala in lep sončen pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gel iz plenice
7.4.2010 11:20:51   
frutolina
pri nas se je to zgodilo pri enih plenicah - in jih ne uporabljam več. se mi to ne zdi normalno.

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2010 11:23:52   
zmajaz
Meni se je to zgodilo edino pri Lionstar (še rdečih) in jih tudi nisem več kupila. Zdaj uporabljamo DM-ove in smo super zadovoljni z njimi - samo ne Alana, ampak Babylove.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2010 11:26:20   
štrumfek
 uporabljam papmperske in do zdaj še ni bilo teh težav.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2010 12:08:29   
travica
MENI SE JE TO PRI MULLERJEVIH DOGAJALO
sedaj imamo lumpi in je ok

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2010 12:12:58   
tassika
Meni se to včasih zgodi pri hoferjevih, recimo 1 pelnica na cel paket in ne kompliciram, dokler ne bo več, ne bom menjala, ker ji drugače čisto ustrezajo, nobene rdeče ritke, nič.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2010 13:21:25   
Najaa
Meni se to zgodi, če je mala predolgo v plenici.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2010 13:26:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: travica

sedaj imamo lumpi in je ok
pri nas se je to tudi pri milerjevih dogajalo+ da smo non stop se borili z vnetji...smo zamenjali z pampers premium....smo nauduseni

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2010 14:28:55   
Katy78
Mi imamo Pamperske in se to zgodi včasih čez noč, ko je plenička res polna.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2010 15:45:28   
eternety

enako

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2010 18:57:52   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Mi imamo Pamperske in se to zgodi včasih čez noč, ko je plenička res polna.

Enako - edino pisano v preteklosti user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2010 19:24:44   
Hope2
Dogajalo pri mulerjevih, ne glede ali je bila polna ali prazna. Menjala sem jih takoj za hoferjeve. S temi nimamo težav

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2010 19:58:57   
ledenka
pri tem paketu Alane se tudi pri nas to dogaja user posted image upam, da je to enkratna napaka, če bo še naslednji paket tak, bom resno razmislila o menjavi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.4.2010 20:25:46   
PC Baby
Se pravi se dogaja pri vseh. Torej verjetno ni odvisno od plenice, ampak od česa drugega, npr. če je preveč naloadana, ali če je predolgo v njej ali kaj podobnega.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.4.2010 20:28:17   
sassy0
Tudi pri nas se zgodi (muller), kadar je ful polulan ali pa čez noč, ko je zjutraj plenica težka skoraj kilo user posted image . Ampak ker kakšnih težav nima, ostajamo na teh plenicah.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.4.2010 20:31:40   
žab*ca
Mislim,da je odvisno od plenic.Tudi jaz sem mullerjeve nehala uporabljati,zaradi izpušćanja gela.Pri pamperskah se mi to še ni zgodilo.

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.4.2010 21:10:19   
kajajaka

IZVIRNO SPOROČILO: travica

meni tudi... sedaj imamo pampers

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.4.2010 21:25:59   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby
Se pravi se dogaja pri vseh. Torej verjetno ni odvisno od plenice, ampak od česa drugega, npr. če je preveč naloadana, ali če je predolgo v njej ali kaj podobnega.

DM-ova Babylove je lahko težka kilo, pa še nisem v 2 letih uporabe nikoli videla nikjer niti najmanjše pikice gela.
O Pamperskah pa raje ne bi - jaz imam precej razvit voh in meni tisti gel še v "sveži" plenici direkt iz paketa obupno smrdi, ko je polulana pa dane govorimo. Sam bog ve, kaki strup je tam notri.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.4.2010 21:32:00   
šrimpf
ja to se tudi nam dogaja pri pamperskah iz milerja, sploh pri zadnjem paketu. pa nima pleničke tako dolgo gor, previjam na tri ure. 

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.4.2010 23:42:40   
Vixen
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

DM-ova Babylove je lahko težka kilo, pa še nisem v 2 letih uporabe nikoli videla nikjer niti najmanjše pikice gela.

Hihi, jaz pa. user posted image Pa sem z njimi superzadovoljna. user posted image
Ampak zjutraj se mi je parkrat zgodilo, da sem našla par kroglic gela... Ampak mi je tiste dni mali res zaspal zelo zgodaj in se pozno zbudil, tako da je bil v isti plenici vsaj 13 ur.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.4.2010 22:10:40   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: eternety

enako

enako. se nam pa je to zgodilo pri fixies pleničkah

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.4.2010 13:22:17   
koala
Pri mojem se je enkrat zgodilo da je plenica dobesedno eksplodirala, ta gel je bil povsod po spalni vreči, ja pa res da je takrat bil 12 ur v eni plenici in da je ogrooooooooomno spil. Eksplodirala pa je pamperska narejena v Nemčiji.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.4.2010 13:28:40   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: wis

Pozdravljene!
Že kakih 14 dni opažam, skoraj vsakokrat, ko malo previjam, da ima na ritki kar nekaj "drobtinic" gela iz pleničke. Zanima me, ali bi naj to bilo normalno, meni se zdi, da ne bi smela kar nekaj spuščati, pa tudi imam občutek, da ima bolj rdečo rito, kadar je teh smeti več. Uporabljava pa DM-ove Alana.
Hvala in lep sončen pozdrav.

Jaz sem delala ful reklamo za te plenice, so mi ble super, zdaj pa ne vem če so kaj spremenili, pa je bila ritka občasno vneta, kroglic nisem glih opazla, jih pa ne uporabljam več, samo en paket 4 sem porabla, 3 je bila pa ok, mogoče je tu kaka razlika user posted image . Zdaj mamo Babylove in so user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.4.2010 13:50:24   
lananai
Jst nisem opazila še nikoli. Imamo Pamperske. Smo imeli na začetku Müllerjeve, ampak je dobila rdečo rito.

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.4.2010 15:09:32   
misamuk
Evo, jaz sem to danes prvič opazila. Plenice so Hoferjeve. Najprej sem mislila, da zato, ker je bila celo noč v njej, pa se je enako ponovilo pri dopoldanski plenici. zaenkrat nisem opazila efekta na ritki (da bi se kaj vnelo, ipd), ampak me pa zelo moti.
Verjetno bom šla nazaj na Mullerjeve, kjer se mi to še ni zgodilo, pa so najcenejše.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?