Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gas bimbi proti krčem-ali poznate? 22.6.2007 23:02:10
|
|
|
|
kamy
|
JA SVA JIH UPORABLJALI, PA JE ŠE BOLJ NAPENJALO, TAKO, DA SVA JIH UPOSTILI IN PREKLOPILI NA SAB SIMPLEX KAPLJICE, KI PA SO BISTVENO BOLJŠE OZ. JIH JE BOLJE PRENAŠALA! SAMA BOŠ MORALA PREIZKUSITIM, KAJ TVOJI NAJBOLJE POMAGA! PA VELIKO USPEHA !!!!
|
|
|
|
RE: gas bimbi proti krčem-ali poznate? 22.6.2007 23:09:34
|
|
|
|
Andy29
|
nismo še....trenutno smo na antiflatu, star je en mesec in super pomaga, edino me skrbi, če je to možno predozirati?! Naš fantek se doji tudi na dve uri in takoj ga začne zvijati, zato mu dam 2 dozi tudi na dve uri...mi katera lahko svetuje, ali dajem preveč oz darčif kako je vaš postal imun? hvala in uspešen boj prosti krčem
|
|
|
|
RE: gas bimbi proti krčem-ali poznate? 23.6.2007 9:34:28
|
|
|
|
darčif
|
ne vem kako je postal imun, če sem mu pošpricala v usta ga je še kakšni dve uri še vedno napenjalo-torej mu ne pomagajo več tako kot na začetku.nisem mu pa dajala vsakič ko sem dojila ampak samo takrat ko ga je začelo zvijat.skratka mi se doma zezamo, da bomo sedaj po cesti "prodajali krče" kajti našega ubogega revčka so že zadosti namučili.upam, da bo res kmalu prišel čas, ko ga bodo krči pustili pri miru.
|
|
|
|
RE: gas bimbi proti krčem-ali poznate? 23.6.2007 9:47:38
|
|
|
|
Andy29
|
No mi bi jih tudi lahko prodajali....po vsakem dojenju ga zvija, da kriči od bolečine, zato mu dam edno kapljice...po žlički dve dozi, pa lepo poliže in zaenkrat drži...upam, da tako ostane in da tega ni možno predozirat, ker mu res dam na 3-3 ure, ko se dojiva. pa uspešno prodajo . nkako bomo že to zdržali ne...upam, da res s tremi meseci mine....
|
|
|
|
RE: gas bimbi proti krčem-ali poznate? 23.6.2007 16:19:53
|
|
|
|
žigolino
|
Poizskusite ne jest kravje mleko in mlečne izdelke moji prijateljici je pomagalo.Našega je krčilo 9 mesecev pol pa ne več sedaj so mu ugotovili pri dveh letih da je alergičen na KM.In tudi sedaj so mi povedali da kravje mkleko je prvi razlog zakaj otroke krči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?