|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   garderoba za otroke
26.9.2007 23:50:01   
malecka
dajte mi svetovat kje se lahko poceni obleče otroke? imam tri nadobudneže, ki jih je potrebno na novo obleči in malo denarjauser posted image

sem slišala o tistem kiku v Brežicah, prosim čeima katera kakšne info.

pa menda je v ljubljani HDM- nekaj tazga...user posted image  

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: garderoba za otroke
26.9.2007 23:57:35   
Anonimen
H&M v LJ, C&A v CE, Okaidi v LJ in CE, Zara v LJ in CE

Drugace pa razni Takko, Adesse in podobno NISO cenejsi kot H&M in npr. Okaidi. Okaidi ima ugodne majcke za fante (po 4,90€), ena v Zari je bila tudi 3,90€ (basic majcke z dolgimi rokavi, za punce jih se imajo). Hlace in puloverji so ze drazji, Okaidi ima drage hlace (25€ ce ne vec, nimam tocne cene v glavi), v Zari imajo hlace od 19-25€, H&M tudi tam nekje, C&A nimam pojma, puloverji v H&Mu so od 16-20 € Perilo je tudi ugodno v H&Mu in pizame (10€-12€ oz tam nekje).

Skratka, midva sva iskala po celi LJ majcke z v vrtec, ki jih ni skoda (beri nizka cena), pa sva jih na koncu kupila v Okaidiju in tisto v Zari (ne vem, ce imajo se za fante, sv. zelena), 3x bolj kvalitetne kot vsi Spari, Takkoti, Leclerci in podobno. V Leclercu so basic majcke po 7€, v Sparu od 7.99€ dalje, pa same grde majce. Adessa in Takko od 8€ dalje ... (pa je 8€ se ugodno tam, mater).

LP

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 0:32:56   
Anonimen
Ribica, jat bi te kar v šoping s sabo vzela za vodičko.user posted image Obvladaš sto na uro!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 7:57:34   
Tiamo
Najceneje boš skoz prišla, če bi kupila rabljene stvari...dosti stvari prodajajo tukaj na RR, najdeš veliko tudi na MON-u.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 8:03:31   
nuala
Dokler je bil moj starejši majhen ( do cca 3 let ) sem mu kupovala stvari v Leclercu. Imajo pa tam majhne številke, je treba pazit.
Ko so odprli H&M v Ljubljani, pa sem, začela kupovati tam za oba in to počnem še danes. Ker se mi zdijo cene ugodne, prodajalci prijazni, hitro najdeš kar iščeš in stvari so kvalitetne. Lahko ponosita en za drugem, pa na mlejšemu ni nič "sprano".
Stvari iz Leclerca in Interšpara ( BTC Ljubljana ) pa so bolj za enega, potem pa v smeti. Z izjemo nekaj bodijev in hlač od trenirke iz Špara ki so bili OK.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 8:05:04   
Gordana-3
splača se tudi počakat na znižanja. okaidi ima super znižanja, znižajo skoraj vse, kar jim ostane. veliko robe znižajo za 50 %. mi smo obema na poletnih znižanjih nakupili stvari za zimo za 100 eurov. vse polno majčk z dolgimi rokav, jopčko, trenirke. veliko stvari je znižanih za samo 20 al 30 %, ampak jaz gledam vedno samo tisto, kar je znižano za 50 %. se spomnim, da sem ji na lani pozimi kupila kavbojke (znižane so bile iz 5000 sit na 2500 sit), prav tako letos kavbojke in jakna, ki sta bila znižana na 10 evrov (prej 20 evrov), majčke z dolgimi rokavi so bile npr. 6 evrov ali manj.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 8:09:26   
Anonimen
Tašonka, sem prec za! user posted image

Aja, H&M je trenutno kar se majck tice, kar malo drag - v Okaidiju npr. so lepe majcke za puncke 8.50 €, v H&Mu pa redko najdes pod 9.90€ Jaz imam tako z ribicami (dddd) in je super user posted image  

Edino Obaibi se mi ne zdi nekaj blazno poceni, res pa, da nisem gledala. V LJ je skratka ta Tape oleil al karkoli pac (nikol se ne spomnem imena) tudi ugoden.

Bodije imajo pa trenutno tudi v Müllerju in DMu neke komplete, samo cen pa ne vem, nisem gledala. Bodiji iz Spara so pa ok! Pa fajn cena je ponavadi.

LP

(odgovor članu Gordana-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 8:55:08   
rainbow
Ribica, a boš ti kar naša svetovalkauser posted image

Vidiš, sploh si nisem mislila, da je Okaidi lahko tudi ugoden, vedno sem imela vtis, da je drago tam. Hvala za infouser posted image

Sicer pa sem jaz tudi bodije v sparu kupovala, pa so v redu.

kaj pa Aladin, jaz kar rada tam kaj kupim, sem zadnjič našla hlače, podložene, za babe, okoli 15e, ali še manj, se mi zdi. Tudi majčke imajo okoli 7e. Edino ena kiklca, ful lepa, mi je bila tu mač.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2007 9:00:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR
Drugace pa razni Takko, Adesse in podobno NISO cenejsi kot H&M in npr. Okaidi.

V Takku so imeli kakšen mesec nazaj Ful lepe bundice, mekhe, tople, temno modre, mislim, da malo s peščeno kombinirane,  flis za vratom, skratka vse tako, kot mora bit, po 10 evrov. Če jih Tibor je bi imel, bi mu gotovo to kupila.

Je pa tako, da če večkrat greš po trgovinah, lahko kaj dobiš pocenii, ker enkrat je nekje nekaj poceni, drugič drugje nekaj drugega. Ampak saj vem, gotovo pač vsak nima časa. Jaz imam srečo, ker kdaj med službo lahko kam skočim, tako da vsaj Kranj kolikor toliko obvladam.
Če greš pa enkrat po temeljitih nakupih, potem je pa težje, ja. Pa takrat gotovo tudi ne dobiš tistega, kar iščeš. Npr. gumijastih škornjev, podloženih z muco, trenirko, spodaj stisnjeno, ali kaj podobnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2007 9:14:24   
Anonimen
Ja, budn nisva gledala, sva gledala zadnjic majcke z dolgimi rokavi - povsod neki grozni, temni vzorci, nobene pametne barve pa vse nad 8-10€, res grde majce tudi po 12€ user posted image  

Budn pa nisva gledala, to je pa res. V H&Mu so 25€

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2007 14:35:32   
Anonimen
Ja no, saj so edino te bunde bile O.K. Majice so pa res grde.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2007 14:41:46   
kofetek2010
In tanavadne majčke samo z napisom Benetton ali United colours of Benetton so bile v Emporiumu po 7,50€ (v Nami so dražje!). user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2007 23:19:56   
maychika
jaz velikokrat kupim kaj v leclercu, takkotu ali pa v tedenskih akcijah v Hoferju...se kar splača. občasno pa zavijem tudi v H&M ipd.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Plavalne kape
petruska

Ali v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?

Da (10%)

Ne (88%)

Samo pozimi (2%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!