Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
garancija pri scmidu za voziček 26.3.2005 11:18:01
|
|
|
|
jovanka
|
živjo, imam eno vprašanje. pri schmidu smo januarja kupili voziček (quinny 3xl comfort)in ne vem kako mi je ušlo, amapk ni nam dal garancije, če se kaj zgodi.... no in se je sprednje kolo ima v osi malo "lufta" (nič tragičnega) , ampak mi gre malo levo in desno in ko sem želela k pooblaščenemu serviserju za quinnya 3xl comfort, so mi rekli, da zdej popravlja te vozičke baby center in da mi itak garancija nič ne pomaga (tudi če bi jo imela), ker popravijo itak vse vozičke (tudi tiste, ki niso kupljeni pri njih), ampak ne moremo uveljavljat garancije, temveč moramo plačati. Ok za tako malo stavr ni problema, ampak kaj če je kaj večjega...to pa glih ni fer a ne? To je tko,kot da moj sony fotoaparat, ki sem ga kupila v koreji ne morem z garancijo popraviti v lj (pri sony pooblaščenemu serviseriju)... a ga nej nesem nazaj v seul al kaj? če izdelovalec da garancijo, potem mora serviser to upoštevati (seveda če je pooblaščen) Kaj ve mislite? Schmid mi je po mojem posredovanju rekel, naj ga kar pripeljem, da bomo vidli, amapk v celovec pa se res ne moremo vsakič, ko je kaj narobe. hvala za mnenja in lp :sloncek:
|
|
|
|
garancija pri scmidu za voziček 26.3.2005 11:22:45
|
|
|
|
dix
|
Koliko jaz vem, na žalost garancije veljajo samo za tisto državo kje je izdelek bil kupljen.
|
|
|
|
garancija pri scmidu za voziček 26.3.2005 12:13:50
|
|
|
|
polona2
|
Jaz sem ga tudi kupila pri Schmidu, če bo z njim kaj narobe, ga bom pač peljala tja, sem pa že tako blizu meje doma in redno hodim v A, tako da bi bilo pri meni to lažje, odvisno iz kje si, če več daš za bencin, kot za popravilo v Slo, se ti ga pač ne splača k Schmidu vozit :zmeden:, srečno!
|
|
|
|
garancija pri scmidu za voziček 26.3.2005 12:15:38
|
|
|
|
dory
|
Mi smo pri schmidu kupovali lani februarja...garancija je veljala eno leto od dneva nakupa...nam je pa dal vse potrebne papirje...
|
|
|
|
garancija pri scmidu za voziček 26.3.2005 13:38:25
|
|
|
|
malika
|
ne pusti se! Magari jim reci, da si ga kupila pri njih in založila račun
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?