|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ful sem šokirana...
8.12.2004 11:57:18   
kofetek2010
...sodelavka mi je pokazala eno stran na internetu, kjer lahko glasuješ za kakšno punco ali fanta. Ful sem šokirana, saj so na tej strani fotografije punc, nekatere so ful mlade 14, 15 ali še manj, te punce so pomanjkljivo oblečene in v raznih pozah, stran je slovenska, a njihovi starši vedo za to, a ni to rajsko za pedofile,... Res sem šokirana in sem skoraj pod mizo zlezla...
Upam, da sem link v redu prilepila, če vas zanima in če imate otroke že malo starejše ali pa poznate koga... dajmo to preprečit!
http://www.glasujzame.com/index.php?action=show&type=memberlist&sex=f
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ful sem šokirana...
8.12.2004 12:01:40   
Pupica
Sem že vidla to stran ja...no samo mislim, da tukaj mladostniki sami pošljejo svoje podatke:zmeden::zmeden: torej vsak ve, da je na tej strani.GLede slike ki jo pošlje, je pa tudi stvar individualnega okusa:( Žal!:zmeden:

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ful sem šokirana...
8.12.2004 12:03:20   
darjatimci
Jaz se popolnoma strinjam s tabo, če se spomnim na včerajšni film na Pop-u.Mislim,da je to to.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ful sem šokirana...
8.12.2004 12:10:48   
Anonimen
Ja,a ti pa nimaš preveč stika z današnjimi najstnicami, a ne? Jaz imam nečakinjo staro 16 let, in kar sem videla (prve štiri strani) sploh ni nič groznega. Te mule danes po cestah hodijo napol oblečene.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ful sem šokirana...
8.12.2004 12:33:42   
kofetek2010
Splišni - stik z najstnicami gor ali dol, nisem tolk stara, da bi bila za luno ali kaj podobnega. Ampak vsekakor ne bi dovolila, če bi imela hči staro 14 let in bi se na pol slečena ali na pol oblečena slikala na vseh štirih na postelji, in da objavi takšne slike na internetu!?!?!?! Torej starši ne vedo kaj počnejo njihovi otroci ali jih ne briga?!?!?!? Internet se mi zdi dosti hujša zadeva, ki ima širše razsežnosti kot to, "da mule hodijo po cestah na pol oblečene".

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ful sem šokirana...
8.12.2004 12:38:10   
dory
Ja dones je na zalost tko, ampak tele mule na pol nage skacejo okrog...da je mera polna tudi v tem casu...mene se bolj zazebe ko jih vidim kako kazejo ledvica...

Sej ne vem kje je poanta...skrito je ponavad se bolj zanimivo al pa so to frazo uporabljal v panti veku:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ful sem šokirana...
8.12.2004 12:40:44   
piščanc
šla sem gledat fotografije in v bistvu se mi ne zdijo nevemkako grozne, sem mamica 4 letne hčerke

če se pedofili naslajajo nad takimi slikami je OK (rečmo), mene bolj skrbijo taki, ki jim slike niso dovolj

ampak na bi o tej temi, v glavnem niso neke hudo razgaljene slike po mojem mnenju

nina

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ful sem šokirana...
8.12.2004 12:42:34   
Anonimen
Oh, ja, česa vse še jaz ne bi dovolila, ampak še kaj hujšega se dogaja, kot so tele slike na internetu.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   ful sem šokirana...
8.12.2004 12:49:25   
sonja-10
Problem je predvsem v veliki razliki med izgledom in zrelostjo. Te deklice izgledajo dosti starejše in potem zvečer same s kakšnim popitim kozarčkom lahko pridejo v situacijo, ki je ne obvladajo. Tako slaba izkušnja pa ti pokvari odnos do sebe in ljubezni, lahko tudi za vse življenje. Kot prva prevroča žlica juhe- in okusa kosila ni več. Škoda!
Kaj pa lahko internet stori takšnim nezrelim glavam, smo videli včeraj na POPu.
Da o tem, da postaja pomembno samo še to kakšna je platnica knjige, vsebina pa nikogar ne zanima, ne govorim.
Je pa res, da so te deklice bolj opazne. Kar precej pa je tudi drugačnih, tiste, ki mislijo s svojo glavo, se ne dajo povprečju ... Vsaj jaz jih kar nekaj poznam in te so prihodnost. Ostale pa bodo čez leta tolkle svoje starše, zakaj takrat nisi ...
Varja

Neposredna povezava do sporočila: 9
   ful sem šokirana...
8.12.2004 13:32:36   
Anonimen
Ja, Varja, to je res. Zadnjič sem se ob koncu pouka pljala mimo kranjske gimnazije, pa nisem videla nobene z razgaljenim popkom in ledvicami...

Neposredna povezava do sporočila: 10
   ful sem šokirana...
8.12.2004 13:35:23   
Annny
Varja, se strinjam.
Meni že ne bi bilo všeč, če bi se moja hčerka slikala takole..njen očka bi bil pa sploh hud!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   ful sem šokirana...
8.12.2004 15:01:47   
Anonimen
Poznam. Ta druga je pa http://www.simaptije.com in nekatere imajo res prav grozne slike!!!
Sem mal gledala (sem bla tut jst gor, ampak sem se zanč dol vrgla) pa je obup!
(jst mam jasno čist komplet oblečeno slikco oz. tole kot mam tukaj na RR pod nickom!)
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   ful sem šokirana...
8.12.2004 16:54:28   
kimi
Danes mali zgodaj vstopajo v svet mode...če jim starši to ne preprečijo zakaj bi jim mi

Neposredna povezava do sporočila: 13
   ful sem šokirana...
8.12.2004 17:21:42   
Seven*
Meni se zdi pa dosti bolj grozno to, da eni starsi svojim 4 letnim otrokom dovolijo da nosijo tangice. Tudi tanga kopalke. Kaj pa pravite na to? To je sele raj za pedofile..

Neposredna povezava do sporočila: 14
   ful sem šokirana...
8.12.2004 19:45:48   
sonja-10
Mislim, da to ni vprašanje mode, ampak odnosa do svojega telesa, do tega kaj in kako deluješ na druge in do svoje prezgodnje "seksualnosti". Popek zunaj ni problem, poleti na morju. V šoli, zvečer, sama s prijateljicami pa je.
Mene je osupnilo, da delajo spodnje perilo z modrčkom številka 104 ( mislim, da je to za tri ali štiri leta) in če jih delajo, jih tudi nekdo kupi. To je res malo bolno.
No, ja, morda pa svet zdaj tako drvi s to telesnostjo, ker bodo v prihodnosti imeli le še virtualnost, kaj vem. Jaz sem pač še iz 20. stoletja.
Punce, lep večer želim vsem!
Varja

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.