Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 10:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma se mi je zdel ful mega voziček,ko sem ga gledala v trgovini in ko sem videla mamice na sprehodih.Tudi kar so mi mamice povedale,bi moral biti super. Ampak sedaj,ko smo začeli hoditi ven,sem ful razočarana.Prevelik je,da bi sploh kam šel,v trgovino ali slaščičarno...Pretežek za karkoli,naša nona ga sploh ne more dvigniti v avto.Pa v njen avto sploh ne gre,če ga čisto ne razmontiram.Porabim preveč časa za vse to... Uf,vidim,da sem se krepko zaj...Bi morala kupiti kar marelo,kot sem jo za prvo hčerko. No,samo to. Ga bom poskušala prodat.Niti da se ne jajcam več z njim. LP z morja!
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 11:13:23
|
|
|
|
malika
|
To me pa ful čudi, ker sem sama ful zadovoljna z njim. Edino če imaš 4 kolesnika, tisti so pa res malo večji-širši.
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 12:13:27
|
|
|
|
viv_
|
Mi imamo Quinnyja 4 kolesnika pa sem tudi ful zadovoljna z njim... še zdaj je v uporabi.
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 13:03:11
|
|
|
|
gala
|
Hojla! Tud mi mamo quinny-ja 4 kolesnika, pa smo zelo zadovoljni. Je pa res, da je odvisno od tega, za kaj ga rabiš. Pri nas marela ne pride v poštev, ker se najraje vozimo po makadamu in po brezpotjih.
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 13:38:06
|
|
|
|
lin
|
Mi imamo trikolesnika freestyla in smo ful zadovoljni z njim,res da v nekatere male trgovine gre malo težje med policami ma se da,drugače pa mamo zdaj Zappa in ga nemorem prehvalit,tako da freestyle je zdaj samo še za na plažo,ker ga lahko lepo natovorim kot eno mulo:)-
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 13:38:46
|
|
|
|
lin
|
Ko bo, če bo naslednji:duda:,bo sigurno mel tudi Quinnyja
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 13:47:10
|
|
|
|
Felicity
|
Živjo, mene zanima kakšem model vozička imaš. Sama razmišljam o nakupu quinny XL confrort, al nekaj takega. Pa zares upam, da ne udarim mimo, ker ni ravno nek ugoden nakup. :) lep dan vsem! ;)
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 15:21:43
|
|
|
|
Annny
|
ja, taki pač so Quinnyji...madonca:)-:)-:)-
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 16:01:05
|
|
|
|
Tinna
|
Mi imamo Quinnyja Speedy in smo zelo zelo zelo zadovoljni. Je lahek, se ga lepo vozi in zelo hitro in enostavno se zloži pa meni gre v moj mali avto. Sem pa takrat, ko sem ga kupovala gledala tudi Freestyle Comforta 3xl ampak za moje pojme je res kar neki zlaganja preden se ga spravi in tudi težji je pa še v moj avto ni šel. Res je marela fanj za po asfaltu a ko greš kam po makedamu pa ga ni čez velikega kolesnika.
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 22:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst imam štirikolesnika in sem z njim zelo zadovoljna. Kaj niste nič probal, ko ste kupovali? Jst sem po moje doktorirala iz vozičkov, ko sem s jih ogledovala. Ne vem, kako more biti nekdo tako na hitro razočaran nad vozičkom samo zato, ker se mu zdi prevelik, pretežek...:zmeden: Je treba pri nakupu malo bolj pazit:zmeden2:
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 22:44:43
|
|
|
|
polona2
|
Ja, ne vem, kaj si pa mislila, Quinny se pač ne zloži kot marela, mi smo model vozička prilagodili terenu, kjer bi se ga največ vozilo, ter meri prtljažnika, za razne slaščičarne in podobno pa uporabljamo marelo, predvsem zaradi pomanjkanja časa, lp!
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 18.7.2005 22:57:11
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Mi imamo quinnyja in smo kupili še rabljeno marelo Maxi taxi, taako da gre lupinica na oba vozička. Smo pa s Quinnyjem zelo zadovoljni, pa naš mišek pišek tud.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :miska:
|
|
|
|
ful razočarana s quinny-jem 21.7.2005 14:49:43
|
|
|
|
miška1
|
zdravo Tinna Mene zanima ali si speedeya uporabljala od rojstva in v kombinaciji s čim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?