|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ful razočarana s quinny-jem
18.7.2005 10:46:54   
Anonimen
Ma se mi je zdel ful mega voziček,ko sem ga gledala v trgovini in ko sem videla mamice na sprehodih.Tudi kar so mi mamice povedale,bi moral biti super. Ampak sedaj,ko smo začeli hoditi ven,sem ful razočarana.Prevelik je,da bi sploh kam šel,v trgovino ali slaščičarno...Pretežek za karkoli,naša nona ga sploh ne more dvigniti v avto.Pa v njen avto sploh ne gre,če ga čisto ne razmontiram.Porabim preveč časa za vse to...
Uf,vidim,da sem se krepko zaj...Bi morala kupiti kar marelo,kot sem jo za prvo hčerko.
No,samo to.
Ga bom poskušala prodat.Niti da se ne jajcam več z njim.
LP z morja!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
18.7.2005 11:13:23   
malika
To me pa ful čudi, ker sem sama ful zadovoljna z njim. Edino če imaš 4 kolesnika, tisti so pa res malo večji-širši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2005 12:13:27   
viv_
Mi imamo Quinnyja 4 kolesnika pa sem tudi ful zadovoljna z njim... še zdaj je v uporabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2005 13:03:11   
gala
Hojla!
Tud mi mamo quinny-ja 4 kolesnika, pa smo zelo zadovoljni. Je pa res, da je odvisno od tega, za kaj ga rabiš. Pri nas marela ne pride v poštev, ker se najraje vozimo po makadamu in po brezpotjih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2005 13:38:06   
lin
Mi imamo trikolesnika freestyla in smo ful zadovoljni z njim,res da v nekatere male trgovine gre malo težje med policami ma se da,drugače pa mamo zdaj Zappa in ga nemorem prehvalit,tako da freestyle je zdaj samo še za na plažo,ker ga lahko lepo natovorim kot eno mulo:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2005 13:38:46   
lin
Ko bo, če bo naslednji:duda:,bo sigurno mel tudi Quinnyja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2005 13:47:10   
Felicity
Živjo,

mene zanima kakšem model vozička imaš. Sama razmišljam o nakupu quinny XL confrort, al nekaj takega.
Pa zares upam, da ne udarim mimo, ker ni ravno nek ugoden nakup. :)

lep dan vsem! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2005 15:21:43   
Annny
ja, taki pač so Quinnyji...madonca:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2005 16:01:05   
Tinna
Mi imamo Quinnyja Speedy in smo zelo zelo zelo zadovoljni. Je lahek, se ga lepo vozi in zelo hitro in enostavno se zloži pa meni gre v moj mali avto. Sem pa takrat, ko sem ga kupovala gledala tudi Freestyle Comforta 3xl ampak za moje pojme je res kar neki zlaganja preden se ga spravi in tudi težji je pa še v moj avto ni šel.
Res je marela fanj za po asfaltu a ko greš kam po makedamu pa ga ni čez velikega kolesnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2005 22:08:08   
Anonimen
Jst imam štirikolesnika in sem z njim zelo zadovoljna.
Kaj niste nič probal, ko ste kupovali?
Jst sem po moje doktorirala iz vozičkov, ko sem s jih ogledovala.
Ne vem, kako more biti nekdo tako na hitro razočaran nad vozičkom samo zato, ker se mu zdi prevelik, pretežek...:zmeden: Je treba pri nakupu malo bolj pazit:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2005 22:44:43   
polona2
Ja, ne vem, kaj si pa mislila, Quinny se pač ne zloži kot marela, mi smo model vozička prilagodili terenu, kjer bi se ga največ vozilo, ter meri prtljažnika, za razne slaščičarne in podobno pa uporabljamo marelo, predvsem zaradi pomanjkanja časa, lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2005 22:57:11   
Žirafca Helena1
Mi imamo quinnyja in smo kupili še rabljeno marelo Maxi taxi, taako da gre lupinica na oba vozička. Smo pa s Quinnyjem zelo zadovoljni, pa naš mišek pišek tud.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2005 14:49:43   
miška1
zdravo Tinna
Mene zanima ali si speedeya uporabljala od rojstva in v kombinaciji s čim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2005 18:09:36   
Tinna
miška1 mi smo Speedeya kupili, ko je imel Luka štiri mesece tako, da od takrat uporabljamo samo športni del. Ko bomo imeli pa drugega :duda: nameravam kupiti samo lupinico Maxi Cosi, ki paše na voziček.
Prve štiri mesece smo imeli voziček Chicco in kupili smo vse tri dele: košaro, lupinico in športni del. Košare nismo uporabljali niti dva meseca pa čeprav je bila zima in potem smo imeli kar lupinico.
Moji prijateljici je tudi pediatrinja rekla, da ni nič narobe, če se dojenčka vozi v lupinici že od rojstva dalje saj je otrok navajen na izbočeno lego, kot v maternici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?