|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ful močne menstruacije
7.10.2005 9:37:53   
buča
imam zadnje čase.Drugi dan je čisto noro.Sami strdki,ponavadi eden zjutraj nenormalno velik,ko to steče ven in se umijem,je krvavitev ponavadi potem dokaj normalna.Sem g to omenila,da imam po porodu ful močne in velike strdke,pa ni rekla,da bi bilo lahko to kaj narobe...zanima me,kakšne imate vi po porodu menstruacije,jaz sem dobri 2 leti po porodu.....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ful močne menstruacije
7.10.2005 9:40:00   
baguSka
Nism po porodu, ampak mam vseen take.user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 9:49:45   
Anonimen
Jaz ima približno iste kot prej, le da ne bolijo. Prej so pa kot user posted image .

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 9:53:11   
soncece24
rodila še nisem, tak da glede tega ne vem. sem pa jaz včasih mela take menstruacije, pa še bolelo me je vse ko user posted image , odkar pa jem KT pa mam rahle in popolnoma neboleče

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2005 9:53:28   
viv_
Zmerne in neboleče. Enako kot prej. Edino prva po porodu je bla pa za crknit, bolelo, slabo, ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2005 10:11:01   
Lianna
Men se je pa umirilo odkar jemljem KT. Na srečo niso več tolk močne, ampak boli pa še vedno tolk, da skor jokam zravnuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2005 10:38:50   
KODA
Do 1poroda sem imela močne in boleče men.Potem se je to malo umirilo.Po tadrugem porodu,pa  imam spet močne in boleče menstr..

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
7.10.2005 11:06:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2005 11:23:10   
Anonimen
Meni ni noben porod pomagal,da bi bile menstruacije normalne in neboleče,pa čeprav so mi grantirali.
Pri meni sta sedaj kriva dva mijoma.Najbrž jih imam že leta pa noben ni opaziluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2005 19:34:30   
kapica
Jaz tudi se nisem dorila, imam pa zadnje mesece zelo bolece user posted image . Pa ni bilo tako , prej je samo nekaj spikalo in to je to, sedaj pa me za dva dni skoraj vrze. Pa sem prej mislila, joj, so ene zenske obcutljive, da jih to spravi v posteljo, sedaj pa sama vidim kako.
Ko sem doma pac lezim, ce sem ravno na ta dan v sluzbi, pa vzamem Lekadol in je boljse. Ampak je res obupno kaj mi dela.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2005 19:35:33   
kapica
dorila= rodila user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.