|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   frizure
17.9.2007 20:59:46   
natasarobi
Kako se odločiti kakšno frizuro imeti - zelo kratko, srednjo dolžino,.... Imam malceno daljše lase, goste, barva: od blond do rumene/oranže (nimam pojma kakšna barva). Delam na področju financ. Pregledala sem ne vem koliko internetnih strani z slikami pa se ne znam odločiti (sama sebi se zdim smotana).

Ful kratkih frizur mi je všeč - od Alysse Milano, Sharone Stone, Halle Berry,....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: frizure
17.9.2007 21:01:33   
blue sky
Jaz se ponavadi odločim šele pri frizerju, ko malo prelistam kakšen katalog ali po nesvetu frizerja, kaj bi mi najbolj pristajalo k obliki obraza.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2007 21:21:53   
kepica
Tole je dobra stran:  http://www.makeoversolutions.com/ Registriraj se in pojdi na virtual makeover, vstavi svojo sliko in se sfriziraj, pobarvaj, naredi makeup... Veliko zabave!user posted image
lp,kepica

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2007 21:46:40   
gumbek
zakaj se ne morem vpisati

Firbec sem!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2007 21:55:22   
kepica
Ali si se poskusila tukaj registrirat? http://www.makeoversolutions.com/account/signup.php Jaz mislim, da bi moralo it brez problemov. Vsaj jaz jih nisem imela.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2007 22:59:30   
Naja30
Jaz se tudi šele pri frizerju odločim.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 7:47:08   
amalija
JAz navadno pregledam cel kup revij in fotk, nazadnje se pa potem odločim šele pri frizerki. Sam jaz bolj eksperimentiram z barvami kot z obliko. Imam namreč precej neubogljive lase, zato imam večinoma vsaj toliko dolge, da jih lahko spnem v čop.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2007 21:18:25   
MAJDA22
Kar nekaj let imam čisto kratke lase. Frizerka me pa sama pobarva oz. eksperimentira z barvami na moji glavi. Odločitev o barvi in kako me bo pobarvala prepuščam njej.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2007 21:25:54   
natasarobi
Sem pozabila napisat - bila pri frizerju in sem se tam odločila kako in kaj, čeprav sem si naprintala ne vem koliko slik z neta.

Barva je ostala kao 'blond', spredaj imam bolj daljše lase, zadaj pa lepo stopničasto postriženo, tako, da je tudi malo volumna. Zelo zadovoljnauser posted image user posted image - so kratki lasje, ampak ne ultra kratki - ženstveno bi lahko rekla. 

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?