|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fraza "se slišva"
14.12.2007 13:01:46   
Mariposa
Joj deciuser posted image  Mu daš cifro, jo je ful vesel, reče "se slišva", zdaj je pa že dan in pol, pa ničuser posted image  Res mu je v moji družbi ful nerodno, samo bi lahko vsaj sms poslal....sem preveč nestrpna in še vedno velja tisto butasto pravilo, da moraš žensko pustit kak dan čakat, da te je potem bolj veselauser posted image user posted image ? Po koliko časa vi navadno pokličete nekoga, ki vam je všeč in veste, da ste tudi vi njemu/njej? Ker to čakanje je ful mučno,...da ne govorim o tem, da se mi vsakič ko mi telefon zazvoni srce kar ustaviuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fraza "se slišva"
14.12.2007 13:18:37   
Anonimen
No jz osebno sovražim to frazo.
Ker tipom to ful na izi zleti z jezika. Ženske pa to smrtno resno vzamemo.

Njim je to pa res le fraza.

Jz ne bi upala več, da me bo poklical, če te do zdaj ni.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 13:24:28   
tanikaa
Jaz pa sem že pozabila, kak to zgleda user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 13:25:09   
anabanana
Po mojih izkušnjah pokličejo naslednji dan če mislijo resno.

Ampak še vedno ti držim pesti, da bouser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 13:28:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz pa sem že pozabila, kak to zgleda user posted image

Jst tuduser posted image ....drgač pa valda da te lahko še pokliče. Zakaj bi te pa mogu takoj nasledn danuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2007 13:35:42   
Anonimen
js pa nikol nism razumela zakaj babe čakajo? ga pa ti poklič eče ti je kej do njega a ne? kva pa je zdej to važn? po eni strani bi se rade emancipirale in ble enakovredne po drugi pa še vedno pričakujete ne vem kaj??!! enakovredne moškemu vzemuite telefon v roke in pokličte če vam je všeč a ne??!! a vam bo krona padla iz glave? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2007 13:39:28   
Anonimen

Huuh.. ta fraza 'se slisva' lahk traja uro, dan, teden, 14 dni, mesec, leto, 2 leti.. tud 5 let.. Vse je mozno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2007 13:44:25   
kalbo
Kaj pa če je zgubu cifro. Meni se je to v žurerskih časih neštetokrat zgodilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2007 13:46:22   
Anonimen
Nikoli nisem dajala telefonske številke...sem rekla, če ga bo res kaj zanimalo, me bo že poiskal i naj se malo potrudi, mesto je malo. Z sms, pa se nimam časa igrat, to se lahko kasneje, ko si že v vezi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2007 13:48:04   
BrankaO.
Evo moški!!!Že zagovarjauser posted image user posted image Jaz nikoli nisem čakala da me kdo pokliče!Moj nasvet:DOST JE RIBIC V MORJU!!!user posted image

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2007 13:50:19   
Mariposa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

js pa nikol nism razumela zakaj babe čakajo? ga pa ti poklič eče ti je kej do njega a ne? kva pa je zdej to važn? po eni strani bi se rade emancipirale in ble enakovredne po drugi pa še vedno pričakujete ne vem kaj??!! enakovredne moškemu vzemuite telefon v roke in pokličte če vam je všeč a ne??!! a vam bo krona padla iz glave? user posted image

Lara, ne rabiš bit tako negativno nastrojena,...jaz nimam njegove cifre, samo on ima mojo...

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2007 13:55:11   
Anonimen

js pa nikol nism razumela zakaj babe čakajo?

Jaz sicer čakala nisem, lahko pa povem zakaj nikdar in nikoli nisem klicala prva. (Ok, saj sem kdaj "upala" na kakšen kontakt, ampak še to ne dosti, ker me to hitro potem odbije kot pa obratno.) Nisem tak tip, ki bi stopila do moškega, enostavno sem raje osvojena in to z veliko muko, kaj pa vem..se rada igram in malo preizkušam na začetku, da vidim kaj se sploh dogaja v njegovi glavi..malo za šalo in malo za hec na začetku..nikdar pa prva, ker padam samo na tipe, ki znajo osvojit žensko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2007 13:58:59   
kalbo
Jest pa padam na ženske, ki znajo osvojit moškega in se nimajo za glavni dobitek na LOTOuser posted image , tko da midva nebi šla v kupuser posted image

No, šalo na stran, mogoče pa zbira pogum, da pokliče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2007 13:59:47   
BrankaO.
En nasvet je pa lahko takšen!Če ti je res všeč in če si res želiš da te pokliče vzameš v roke njegov telefon in se malo poigraš se pokličeš in tu je njegova št.user posted image pa ga lahko sama pokličeš če se ti zdi da predolgo traja da bi on poklical!Moje mnenje!Preizkušenouser posted image

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2007 14:01:40   
Anonimen
Jaz sicer čakala nisem, lahko pa povem zakaj nikdar in nikoli nisem klicala prva. (Ok, saj sem kdaj "upala" na kakšen kontakt, ampak še to ne dosti, ker me to hitro potem odbije kot pa obratno.) Nisem tak tip, ki bi stopila do moškega, enostavno sem raje osvojena in to z veliko muko, kaj pa vem..se rada igram in malo preizkušam na začetku, da vidim kaj se sploh dogaja v njegovi glavi..malo za šalo in malo za hec na začetku..nikdar pa prva, ker padam samo na tipe, ki znajo osvojit žensko.
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

A bejž no..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.12.2007 14:02:50   
Anonimen
men se pa enostavno ne da igrat neke kraljice in čakat. če js enki hočem hočem to takoj.

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2007 14:03:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jest pa padam na ženske, ki znajo osvojit moškega in se nimajo za glavni dobitek na LOTOuser posted image , tko da midva nebi šla v kupuser posted image

Ja, mogoče bi se pa kakšna lahko začela tukaj tako obnašat in bi mogoče brali malo manj žalostnih zgodbic....

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.12.2007 14:05:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa

Po koliko časa vi navadno pokličete nekoga, ki vam je všeč in veste, da ste tudi vi njemu/njej?

Jaz nikogar nism klicala (govorim v pretekliku...ko sm bila še samska). Če sm komu všeč, bo že poklical/me kontaktiral.
Drugač pa...nism tak tip ženske, da bi mi blo zlo zanimivo če bi me kr takoj, ko pride domov poklical (po tistem ko/če dobi št.) ne maram takih kužekov.
Ja fajn je mal počakat....a ni? user posted image

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.12.2007 14:08:10   
Anonimen

vzemuite telefon v roke in pokličte če vam je všeč a ne??!! a vam bo krona padla iz glave? user posted image

.... ne gre se za ponos..al konco....gre se za čist nekaj drugega.....smo si pač dekleta različne in prav je tako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.12.2007 14:09:23   
Anonimen

. če js enki hočem hočem to takoj.

E vidiš LARA, točno to jaz sem to hotla od moškega....da če mu je kaj všeč, naj si vzame mene in ne številke...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.12.2007 14:11:17   
riders
Ne se sekirat, saj je minil šele en dan in pol. Če si mu všeč, te bo zihr poklical, če mu pa nisi, pa itak boljš, da ti ne daje upanja.

Danes je petek - dan za metek, mogoče bo danes dan D user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.12.2007 14:12:21   
riders
Aja, še to. Sigurno mal čaka zato, da ne boš mislila, da je lahek user posted image

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.12.2007 14:13:08   
Anonimen

Ja.. jst tud.. :))

Sej na da bi mogla zenska osvajat.. ampak neko sodelovanje pa je zlo dobrodoslo.. user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.12.2007 14:14:55   
Anonimen
ampak neko sodelovanje pa je zlo dobrodoslo.. user posted image

ja seveda da se sodeluje..user posted image  glikh tolko kolko je potrebno, ...

eh brezveze..eni tak drugi tak..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.12.2007 14:16:03   
Anonimen

....no to je tisto...kar je najbolj zanimivo...fantje hočjo bit osvojeni...a tako, da ni dekle na pladnju pred njim...no punce..take kot sva jaz in Nivess..pa misliva, da je še vseeno moški tisti, ki mora naredit prvi korak.....in je pravzaprav najbolje nardit kombinacojo tega...PREVERJENO DELUJE user posted image ...torej...si nedostopna...a hkrati mu daješ občutek, da ti je všeč...no tko nekako..čeprav, je težko opisat user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko

Maja (33%)

Ivana (10%)

Katarina (14%)

Anamarija (11%)

Ana (33%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!