Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 14:48:03
|
|
|
|
TVN
|
Zakaj ga pa ne slikaš sama?! Verjetno imaš digitalca.... Narediš več slik (podlaga bela ali modra), pošlješ online ali via e-mail npr. na Meditrade in voilla, slikice dobiš še isti dan. Brez napora, joka, kolobocij. Jaz sem naredila tako in so prav luštkane izpadle.
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 14:55:22
|
|
|
|
eya
|
Jaz imam samo komentar glede spanja med fotkanjem-naš je tudi spal, pa niso komplicirali, ko sem mu dala delat osebno.
|
|
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 16:00:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem tudi sama slikala Izo, važno je, da je podlaga enobarvna. Sem jo pa dala v ležanik in naredila malo večji izrez, da so potem lahko naredili slikico tako, kot je treba. lp, Tinka
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 20:41:38
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Jaz sem mojega k Potrču peljala. Sicer so ga v sede slikal, ampak gotovi smo bili pa hitro. Slike pa full dobre. LP Tina
|
|
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 22:11:51
|
|
|
|
lelaval
|
Moja je bila stara 1 mesec, ko sem jo peljala slikat. So jo slikali kar v jajčki (lupinici), le vzadaj - za hrbet je razprostrla pleničko.
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 13.6.2006 17:01:02
|
|
|
|
allj
|
Tinkamiška, kje si dala razvijati slikce?
|
|
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 13.6.2006 20:00:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
Foto Rizmal v Celju
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 9.7.2006 14:33:11
|
|
|
|
sonchica
|
jaz sem mojga tudi doma poslikala na postlo sem dala belo podlogo in to je to.. potli sem digitalca nesla v fotošop tam so pa oni vse zriktal .... tak da sem dobila slike v 10 minutah...
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 10.7.2006 13:50:10
|
|
|
|
petra.horzi
|
tle v logatcu je reku sicer da mora bit modra podlaga, je pa ista cena kot če bi oni slikal, sam je pa fajn k ti sama lohk nardiš več slikic pa pol najlepšo izbereš, pa vsaj veš kako bo izpšadl, ne pa k tm slikajo k pojma nimaš:)
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 11.7.2006 19:53:20
|
|
|
|
Pobalami
|
Tudi pri fotografu naredijo več fotk in ga lahko takoj prosiš, če lahko fotke pogledaš in izbereš. V dobi digitalcev je to najmanjši problem. jaz sem mojega peljala takoj ko se je zbudil in je bil dobre volje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Otrok vam pove, da je istospolno usmerjenrotkappchenposlal/a bi ga/jo k psihiatru (
12%)
to se mi ne more zgoditi (
4%)
odpovedal/a bi se ga/je (
1%)
sprejel/a bi to (
82%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!