Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
fosilke,zdej ko bi mogla prit je pa ni....... 21.10.2005 8:41:40
|
|
|
|
naja78
|
pa jo moram res nujno dobit,najkasnej danes,ker se mi potem datum ne ujema z datumom laparoskpije.imam jo 24.novembra. računala sem,da če dobim danes,21.10.,jo bom naslednji mesec dobila 20.-22.11., .res da traja 2 dni,ampak me skrbi,ker je to takoj po . se je kateri to že zgodilo.????pomoje me navjo vzel. please,naj ena scopra zvarek in zacopra mojo ,da danes pride. nisem,ker mam hud pms in je tik pred zdajci,samo da ne vem a so v špilu še kaki dnevi. kr jokat grem....in pol nam mogla it poštimat 24.11.zadeve v mojem vampu....
|
|
|
|
RE: fosilke,zdej ko bi mogla prit je pa ni...... 21.10.2005 9:54:26
|
|
|
|
biba77
|
Mogoce je pa sploh ne bo?
|
|
RE: fosilke,zdej ko bi mogla prit je pa ni...... 21.10.2005 10:16:13
|
|
|
|
fipi
|
Ojla! Hja, jaz sem tudi imela pred nekaj meseci PMS in čakala na , in čez dva dni izvedela, da sem . Tako, da nikoli ne veš, lahko pa si . Čao.
|
|
|
|
RE: fosilke,zdej ko bi mogla prit je pa ni...... 21.10.2005 11:09:35
|
|
|
|
anadejka
|
a veš kwa pomaga.....spij 2 deci črnga...čist zares,to pomaga!!!!
|
|
|
|
RE: fosilke,zdej ko bi mogla prit je pa ni...... 21.10.2005 11:18:26
|
|
|
|
KODA
|
Jast bi mogla jit na laparosk.Pa nišem šla,ker sem postala .Na sredo sem test naredila,pa je bil ,na ponedeljek bi morala it notr,pa sem šla na odvzem krvi za ß-HCG.Po treh letih neuspešnih poskusov za .Nato pa eden za drugim.
|
|
RE: fosilke,zdej ko bi mogla prit je pa ni...... 21.10.2005 12:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Punca, mogoce je pa to to ?!? Drzim pesti zate, javi se kako in kaj bo z !
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Seks: To je točka za milijon dolarjevZdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.