![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 25.7.2006 17:17:45
|
|
|
|
Zasanjana
|
No vidiš, imaš bodočega kmeta doma!
|
|
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 25.7.2006 17:43:46
|
|
|
|
Lunca1
|
|
|
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 25.7.2006 18:05:10
|
|
|
|
barbara b
|
O super, moj bo navdušej, jih obožuje.
|
|
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 25.7.2006 19:47:36
|
|
|
|
mama54
|
Ko sem našemu vnučku pokazala traktorje je bil navdušen. Sem dobila občutek,da se našemu ministru za kmetijstvo ni treba bati,da mu bo zmanjkalo kmetov.
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 25.7.2006 21:04:27
|
|
|
|
dory
|
Nas se tud nagiba k temu da bo kmet...fletno vozi svoj mali traktor in veselo dirka po sosednjih njivah v upanju,da bo lahko kej pomagal....taprav kmet bi rekla
|
|
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 25.7.2006 22:13:42
|
|
|
|
babylove
|
Joj pa kaj je na teh traktorjih? Mi2 sva prejšnji teden šla kupovat tricikel, pa je mulc samo na traktorje trzal ...
|
|
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 25.7.2006 23:21:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas sem pa jaz usekana na traktorje, pa na bagerje in take reči . Tale link je šel takoj med priljubljene
|
|
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 26.7.2006 12:16:21
|
|
|
|
SaaS
|
Po mojem imajo fantje to s traktorji, avtomobili ipd. že v genih. Tudi "taprave" traktorje moramo vsak dan vsaj dvakrat na dan hodit gledat. Imamo dve kmetiji v bližini in na vsaki po dva traktorja (vsi zeleni, žal). Vsak dan preštet, če so vsi štirje še tam, kaj delajo..
|
|
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 26.7.2006 12:18:45
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Ko sem našemu vnučku pokazala traktorje je bil navdušen. Sem dobila občutek,da se našemu ministru za kmetijstvo ni treba bati,da mu bo zmanjkalo kmetov. lušna kravca
|
|
|
|
RE: forum za mojega 20 mesečnika 26.7.2006 12:21:46
|
|
|
|
SaaS
|
Janička, me veseli, da sem ti malo polepšala dan.. . Gledava jih tudi na strani, kjer prodajajo rabljene. http://www.bager.org/index.php?id=136 Pri enih so celo neke zelo hecne cene - 1eur . Mogoče si ga pa privošči . Jaz biga kar za roj.dan sinu kupila, samo kaj ko ga nimamo kam dat!
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.