Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fond polica ali varčevanje 25.5.2007 12:52:53
|
|
|
|
total
|
Lahka varčuješ al pa v obliki štipendije,za pol ko je polnoleten.
|
|
RE: fond polica ali varčevanje 25.5.2007 15:28:44
|
|
|
|
Goldy
|
Obstaja več variant: med njimi, kakor je bilo že omenjeno tudi štipendijska ali kakšna druga polica, ki prinaša socialno varnost, ki jo fond police. Če želiš o tem kaj več izvedeti, mi lahko pišeš na ZS, saj se moj mož s tem ukvarja in bi tebi in tvojemu možu lajko postregel z bolj izčrpnimi informacijami. LP
|
|
|
|
RE: fond polica ali varčevanje 25.5.2007 19:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se odločila za "fondpolico"-KD group.In včeraj sm sklenila pogodbo z njimi,za pokonjinsko varčevanje.Men se zdi super.Za začetek pa bom na račun položila vsak mesec 25 evrov.
|
|
|
|
RE: fond polica ali varčevanje 25.5.2007 19:04:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja,pa za "fondpolico" imam enega res krasnega človeka,ki bi ti to vse razložil brez pričakovanja,da jo skleneš.Potem se odločiš sama.
|
|
|
|
RE: fond polica ali varčevanje 13.8.2007 11:22:41
|
|
|
|
Gregorius
|
Pozdravljeni! Največ za isti denar se danes dobi pri Merkur zavarovalnici (Super 10+ (kjer si brezplačno zavarovan za 9 bolezni + otrok od 3-18 leta za vse te bolezni) in Vario Top). Če koga kaj več zanima, naj pošlje zs. lp, Grega
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?