Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 11:20:02
|
|
|
|
Suzi*
|
Ja, pomaga pri razvoju, ampak v prvih treh mesecih, mislim da zaradi hrbteniče al nekej tacga. Sicer jo je fino jesti že pred zanositvijo, drugač pa čimprej, ko izveš, da si noseča in nato do konca tretjega meseca. V lekarni se dobi od Krke TIFOL, imaš pa eno škatlico cca za en mesec. Jaz sem jo začela jemati, ko sem bila v 5t. lp, Suzi 11t
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2004 11:35:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 11:36:11
|
|
|
|
janaja
|
ZA FOLNO KISLINO JE SUPER ČE JO JEŠ TRI MESECE PRED ZANOSITVIJO IN PRVE TRI MESECE.... NOSEČNOSTI... ZMANJŠA MOŽNOSTI ZA NAPAKE IN NAREDI SUPER OSNOVO ZA RAZVOJ.... MEN JO JE PRIPOROČALA GIN IN OSEBNA ZDRAVNICA KO SEM REKLA DA SMO ZAČELI NAČRTOVATI MALČKA... JANA 30T
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 11:36:26
|
|
|
|
malika
|
Brez recepta! Stane pa okoli 1000 sit.
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 11:37:34
|
|
|
|
janaja
|
ZA FOLNO KISLINO JE SUPER ČE JO JEŠ TRI MESECE PRED ZANOSITVIJO IN PRVE TRI MESECE.... NOSEČNOSTI... ZMANJŠA MOŽNOSTI ZA NAPAKE IN NAREDI SUPER OSNOVO ZA RAZVOJ.... MEN JO JE PRIPOROČALA GIN IN OSEBNA ZDRAVNICA KO SEM REKLA DA SMO ZAČELI NAČRTOVATI MALČKA... JANA 31 3/7T
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 12:29:32
|
|
|
|
Lidija
|
Glede na to da naj bi bila 5t noseča, ali je potem smiselno sedaj začeti jemati folno kislino, če je do sedaj nisem še nikoli. Pri prvem otroku je nisem jemala in tudi G mi ni nič rekla za to, pa je bilo vse v redu.
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 12:35:21
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem pojedla le par tablet folne kisline..zacela pa takrat ko sem zvedla da sem noseca..nekje v 6.tednu...pa mi je blo po njih se bolj slabo in sem prekinla...baje za nase kraje ni tko nujno...bolj velja za anglijo :) papa,t eja
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 12:52:25
|
|
|
|
Suzi*
|
Nic ni prepozno. Do tretjega meseca je fino jemati. Škoditi ne more, lahko pa kaj pomaga. lp, Suzi
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 13:33:51
|
|
|
|
malika
|
Po drugi strani pa je tako, da je folna kislina vitamin in koristi v vsakem primeru. V telesu se ne nalaga tako kot kaka druga stvar, ampak ko je je preveč se sama izloči.
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 11.8.2004 13:40:39
|
|
|
|
Lidija
|
Svojo G mal težko vprašam, ker je na dopustu in bo na dopustu do septembra.(takrat naj bi bila noseča že 8t). Ona še sploh ne ve,da sem noseča. Za nosečnost sem zvedela pri drugem G. Ta pa mi ni nič rekel glede folne kisline. Če pa čakam mojo G da pride nazaj bodo pretekli še kar trije tedni. (Bila sem pri dr. Pušenjaku pa mi ni nič rekel glede folne kisline,rekel je samo, da je vse v redu)
|
|
|
|
folna kislina ali nekaj takega 12.8.2004 9:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
lidija, na med.over.netu je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?