Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: folna kislina _ CENTRUM MATERNA 31.3.2008 16:10:46
|
|
|
|
valentina2006
|
Upam, da vama čimprej uspe. Jest sem jemala Tifol ali pa Elevit.
|
|
RE: folna kislina _ CENTRUM MATERNA 1.4.2008 7:58:33
|
|
|
|
Tiki55
|
micamuca jaz tudi jemljem Centrum materna in mi je super. Poleg folne kisline vsebuje še ostale vitamine. Sem pa probala tudi Elevit, pa mi je povzročal prebavne motnje. Upam, da čimprej zagledata ! Veliko sreče
|
|
|
|
RE: folna kislina _ CENTRUM MATERNA 1.4.2008 10:09:02
|
|
|
|
little angel
|
tud jaz jem centrum materna mi je fajn , nic mi ni slabo. upam da vama hitro rata!
|
|
|
|
RE: folna kislina _ CENTRUM MATERNA 2.4.2008 12:41:00
|
|
|
|
Hator
|
jaz pa zdaj jem tifol, že nekaj mesecev (s presledki, včasih tudi malo pozabim), pa me zanima, če bi bilo kaj narobe, že bi zdaj prešaltala na ted ruge, ki vsebujejo tudi druge vitamine???????????
|
|
|
|
RE: folna kislina _ CENTRUM MATERNA 2.4.2008 18:18:51
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hator jaz pa zdaj jem tifol, že nekaj mesecev (s presledki, včasih tudi malo pozabim), pa me zanima, če bi bilo kaj narobe, že bi zdaj prešaltala na ted ruge, ki vsebujejo tudi druge vitamine??????????? ne nebi bilo,tudi jaz csem si danes šla kupit novo škatlico,zadnjo škatlico pred pričetkom načrtovanja.komaj čakam da zagledam + ,ko to škatlico pojem se tudi jaz preestavim na CENTRUM MATERNA in bomo videli kako in kaj.veliko sreče pa da bi nam čimprej uspelo
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?