Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: folna kislina-kdaj zaceti 21.11.2006 13:25:18
|
|
|
|
Mina1
|
Folna kislina npr. Tifol je zelo pomemben predvsem prve tri mesece nosečnosti, no, jaz sem ga jedla že pred nosečnostjo in to skoraj pol leta, na predlog mojega G, pa vse do konca nosečnosti, ker škodi ne, prej obratno tudi za nosečnico samo. Tako da, ti kar veselo na delo, to so t.i. "vitamini" tudi zate, četudi nisi še noseča. Sicer pa ti bo večina odgovorila, da je folna dobra le prve tri mesece za pikico.
|
|
RE: folna kislina-kdaj zaceti 21.11.2006 13:59:57
|
|
|
|
Maleal
|
Kakor kdo,lahko že zdaj,večina pa ko veš,da si noseča in to do tretjega meseca,lahko pa tudi dalje.
|
|
RE: folna kislina-kdaj zaceti 21.11.2006 15:01:29
|
|
|
|
petraz
|
Jaz ti priporočam, da jo začni jemati že sedaj, saj lahko prej zanosiš (tako se je meni zgodilo). Nič ne škodi, je pa zelo pomembna, da jih ješ, vsaj prve 3. mesece, še bolje pa prej. Meni je G. rekla, da naj jem vsaj 3. mesece prej in še prve 3. mesece, še posebno, če sem prej jedla KT.
|
|
|
|
RE: folna kislina-kdaj zaceti 21.11.2006 15:41:14
|
|
|
|
pupica25
|
Pozdravljene Ti folno kislino predpiše tvoj G ali jo je možno kupiti tudi v prosti prodaji (lekarni, drogeriji).
|
|
|
|
RE: folna kislina-kdaj zaceti 21.11.2006 15:46:36
|
|
|
|
Mina1
|
Folno kupiš sama v lekarni.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?