|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   folija nad pultom
25.9.2008 8:37:14   
t5t6
Facka, videla sem tvoj album kuhinje. Ful mi je dobra ta folija. user posted image Jaz bi tako naredila ob banji. Kaj to se da pod steklo, kdo to dela? Kaj pa slike, lahko dam gor kar želim?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: folija nad pultom
25.9.2008 10:00:05   
Hope2
to so fototapete. več info najdeš tu http://www.fototapete.si/

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 12:04:38   
Anonimen
Meni pa ni všeč.user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 12:24:12   
barbara b
Meni pa zgleda zelo dobro user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 17:43:15   
Tinky
Full dobra zadeva, vsaj po slikah, ki sem jih videla na tej internetni strani. Mi je pa definitivno predrago 1000 eur, za nadomestit ploščice v kuhinji. Škoda user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 13:13:21   
Paštetka
te fototapete so ful lepe, samo jih je potrebno  skrbno izbrati, ker te, ki jih ima facka za moj okus ne pašejo ravno v to kuhinjo.

VSako je posebej lepo na svoj način, skupaj pa nikakor ne paše ta kombinacija.

Tinky, to že skoraj povsod delajo. Malo povprašaj pri prodajalcih kuhinj. Imajo precej povezav s temi, ki to delajo. Nama bodo naredili eni v Lendavi. koliko bo cena sicer še ne vem, ziher pa ni tako drago. Pa meni so rekli, da naj si sama poiščem fotko na spletu in mi jo oni dajo gor.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2008 21:25:39   
Meggi
Meni so pa te fototapete res špecjalne. Čisto drug prostor ti naredi. Mega mi je res. A mora biti pa v pravi kombinaciji!

Full dobro. Pa tisti album bi pa rada videla.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?