Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: flowspoon - je kateri znano 17.9.2010 19:03:04
|
|
|
|
ledenaa
|
Daj kupi otroku žlico kot se spodobi
|
|
|
|
RE: flowspoon - je kateri znano 17.9.2010 19:10:18
|
|
|
|
m_o_i
|
adijo pamet spet neka huda pogruntavscina from amerika... mene samo zanima, pri kolkih letih se tile otroci potem naucijo JEST z zlico
|
|
RE: flowspoon - je kateri znano 17.9.2010 19:11:25
|
|
|
|
Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Daj kupi otroku žlico kot se spodobi Ledenaaaa prosim ne s takimi odgovori, če ne veš zakaj jasmina potrebuje takšno....bodi srečna da ti lahko vse normalne kupiš matr sem jezna na take bedaste komentarje
|
|
|
|
RE: flowspoon - je kateri znano 17.9.2010 19:16:50
|
|
|
|
ledenaa
|
A rabi zato,ker ima otroka a posebnimi potrebami? Čudno, jaz imam tudi otroka s PP. No povej zakaj potrebuje ,ker jo tako silno braniš in si jezna na komenzarje,saj je to tudi forum
|
|
|
|
RE: flowspoon - je kateri znano 17.9.2010 20:14:48
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Daj kupi otroku žlico kot se spodobi Draga moja zelo rada bi mu kupla takšno žličko kot se spodobi. Ampak trenutno on ni sposoben jesti z takšno žličko! IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i adijo pamet spet neka huda pogruntavscina from amerika... mene samo zanima, pri kolkih letih se tile otroci potem naucijo JEST z zlico Ja potegavščina da ti otrok vsaj nekaj poje na to čudno žličko! IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa A rabi zato,ker ima otroka a posebnimi potrebami? Čudno, jaz imam tudi otroka s PP. No povej zakaj potrebuje ,ker jo tako silno braniš in si jezna na komenzarje,saj je to tudi forum Ja imam otroka s pp. Potrebujemo pa jo zato ker ima zelo povečano občutljivost v ustih in mu trenutno edino to ustreza! Če maš pa ti bolšo idejo pa mi povej, otroka full boli ko mu dam žlico v usta. IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Ledenaaaa prosim ne s takimi odgovori, če ne veš zakaj jasmina potrebuje takšno....bodi srečna da ti lahko vse normalne kupiš matr sem jezna na take bedaste komentarje hvala za podporo!
|
|
|
|
RE: flowspoon - je kateri znano 17.9.2010 22:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je te žličke zrihtala sodelavka.Izkušenj povem ,da se je tamali vse spušalo v ustah,ko sem jo nehala uporabljati ,ni bilo več problemov,to so moje izkušnje z tem žličkam...
|
|
|
|
RE: flowspoon - je kateri znano 20.9.2010 8:53:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica Meni je te žličke zrihtala sodelavka.Izkušenj povem ,da se je tamali vse spušalo v ustah,ko sem jo nehala uporabljati ,ni bilo več problemov,to so moje izkušnje z tem žličkam... Tebe pa ne razumem, kaj si hotela povedat. A da je dobra ta žlica ali da ni? A da se je tamali po ustih nekaj spuščalo med uporabo te preluknjane žlice ali potem, ko si začela uporabljati navadano. Pa ni treba na vse odgovarjat, ker ne vem, če bo razumela, zanima me samo, ali JE dobra ali NI.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Varstvo otrok.пеперутка16Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?Hodi v vrtec. (
74%)
Stari starši. (
19%)
Varuška. (
0%)
Ne delam, pazim sama. (
7%)
Drugo. (
0%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!