|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   flirtanje
30.9.2007 11:49:02   
Anonimen
flirtate?
Jaz to počnem vsakodnevno, ne vem zakaj, niti nebi prevarala svojega dragega, ampak dobr filing je ko tako na hitro znorim kakšnega moškega!user posted image user posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: flirtanje
30.9.2007 12:07:56   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

flirtate?
Jaz to počnem vsakodnevno, ne vem zakaj, niti nebi prevarala svojega dragega, ampak dobr filing je ko tako na hitro znorim kakšnega moškega!user posted image user posted image  

Če ga ne moreš recimo z inteligenco, si pač tako filaš svoj ego user posted image user posted image .
Še odgovor: ne, ne flirtam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2007 14:04:34   
Akil
Ne, ne flirtam z drugimi moškimi. Mi je čisto dovolj, ko pride moj domov pa njega obnorim!  Celo bolje se počutim, ker vidim da ga po vseh teh letih še vedno privlačim.  

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 8:40:53   
Speedy07
ne,mi je moja draga čist za dost.

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 9:17:06   
korajža
ne,
drugih sploh ne opazim, beri, mi ne pride na misel npr. uh, ta ja res fejst dedec, ali kaj podobnega,
sva se z možem šest let iskala, ko sva se končno našla, mi osem let popolnoma zadostuje

WTF

(odgovor članu Speedy07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 9:38:59   
ronja
Včasih sem, zdaj pa že dolgo ne več. Verjetno zato, ker vem, da je lubi super in da flirtanje (z drugimi) hitro prinese kake problemeuser posted image , vsekakor je precej težko potem vzpostavit navadno prijateljstvo... Flirtat s takimi, s katerimi ne bi niti prijateljica hotela bit, mi pa ni...

Včasih mi je bilo to zanimivo, zdaj pa itak že vem, kako to greuser posted image in nekak ne rabim
več tega.

Trenutno mi je ful hecno, ko hoče kak dečko flirtat z mano, jaz pa recimo ravno kupujem pleniceuser posted image (se mi je glih zadnjič zgodilo)... Si mislim, "miki, si ene 8-9 let prepozen!"... POtem mu pa pomaham pred nosom s "pamperskami" (oz. kire pač mam). Pa nekaterim sploh ne kapne, kaj mislijo, da jih za bratca kupujem, al kajuser posted image Sicer enih res niti voziček ne ustavi, kar je po svoje fajn, če tako gledaš - da veš, da ni res, da fantje mamic ne marajo...
Ampak na srečo lahko vsaj jaz zdaj gledam nekam (v voziček) in se delam, da ne vidim, da mi ni lih tok nerodno, če nekdo strmi tja, kamor moja user posted image , kadar je lačnauser posted image

(odgovor članu korajža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 9:46:17   
kalbo
Men so pa mamice všeč in se rad spogledam s kakšno, če je pa to flirt pa ne vemuser posted image . Tja, kamor gledajo dojenčki ko so lačni pogledam pa diskretno, drugače gledam v oči, oziroma se trudimuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2007 10:04:42   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men so pa mamice všeč in se rad spogledam s kakšno, če je pa to flirt pa ne vemuser posted image . Tja, kamor gledajo dojenčki ko so lačni pogledam pa diskretno, drugače gledam v oči, oziroma se trudimuser posted image

Saj nekdo,ki je iskren.user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2007 11:50:45   
kalbo
A nedeuser posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2007 12:39:27   
srki
Ne, ne flirtam, saj sploh ne vem, kako se to dela. Mogoče sem nazadnje flirtala z mojim sedanjimuser posted image .

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2007 12:39:29   
Anonimen
Ja!

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2007 14:35:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

flirtate?

Če ga ne moreš recimo z inteligenco, si pač tako filaš svoj ego user posted image user posted image .
Še odgovor: ne, ne flirtam.

Ja kje pa piše da ne uporablja inteligence pri flirtanju? Al so osebe ki rade flirtajo avtomatsko neinteligentne al kaj?

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2007 17:31:21   
Anonimen
Jaz ne flirtam- ne rada izzivam. Če pa že vidm, da kakšn (ponavadi so to očki) meče uč name se stran obrnem in pogledam v tla, al kamorkoli že user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2007 18:23:54   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ja kje pa piše da ne uporablja inteligence pri flirtanju? Al so osebe ki rade flirtajo avtomatsko neinteligentne al kaj?

Verjetno ne, ne vem. Si si pa malce čudno prevedla - povedano je bilo v tem stilu, da si nekatere osebe filajo svoj ego ( samopotrditev ) s flirtanjem, nekatere z inteligenco .... nekatere pa recimo s prostaškim govorjenjem  user posted image . Vsak po svoje in kakor mu paše, pa tud narobe ni načeloma nič s flirtanjem. Nekaterim pač paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2007 18:52:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Verjetno ne, ne vem. Si si pa malce čudno prevedla - povedano je bilo v tem stilu, da si nekatere osebe filajo svoj ego ( samopotrditev ) s flirtanjem, nekatere z inteligenco .... nekatere pa recimo s prostaškim govorjenjem  user posted image . Vsak po svoje in kakor mu paše, pa tud narobe ni načeloma nič s flirtanjem. Nekaterim pač paše.

Ja no besedice nekatere nisem nikjer zasledila in si zato nisem nič čudno prevedla ampak si ti čudno napisal, ker ne govoriš na sploh ampak si se NJEJ obrnil.
Ja zdaj se odloči al si z flirtanjem fojtrajo ego, al jim enostavno paše? Pa ne mi zdaj rečt, da jim paše fojtrat ego user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2007 18:54:10   
Anonimen
Najboljše si ego zafilaš z inteligentnim flirtom.

Žaži, naj ti verjamem kar si napisala?

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2007 18:56:05   
daddy

Ja zdaj se odloči al si z flirtanjem fojtrajo ego, al jim enostavno paše? 

Fojtrajo si ego ( pa s čemerkoli že ) in to jim paše  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.10.2007 19:22:56   
scubadiver
Men je blo pa pred nekaj dnevi tako hecno. SEm s prijateljico sedela na kavi in en fant pri sosednji mizi je vztrajno flirtal z mano. Jaz sem se samo smehjlala in sem si mislila.. kar počakaj da vstanem.. NO in res sem vstala za na WC in ubogi fant je skoraj padel s stola ko je zagledal trebuh v 32 tednu nosečnosti user posted image  Tako začudenega pogleda že dolgo niusem videla in verjetno ga še nekaj časa ne bom pozabila user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.10.2007 23:14:52   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Men je blo pa pred nekaj dnevi tako hecno. SEm s prijateljico sedela na kavi in en fant pri sosednji mizi je vztrajno flirtal z mano. Jaz sem se samo smehjlala in sem si mislila.. kar počakaj da vstanem.. NO in res sem vstala za na WC in ubogi fant je skoraj padel s stola ko je zagledal trebuh v 32 tednu nosečnosti user posted image  Tako začudenega pogleda že dolgo niusem videla in verjetno ga še nekaj časa ne bom pozabila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.10.2007 7:30:20   
Anonimen
Zanimivo. Če bi jaz nevedoč flirtal z nosečnico in bi se mi smejala bi bil flirt toliko bolj uspešen user posted image .

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.10.2007 7:49:08   
mika
ne ne flirtam...tud jaz na tak način ne opazim moških. prejšnji teden sva z možem bila na kavi in vsakič ko sem pogledala naravnost, sem z očmi srečala enega tipa. potem sem se pa presedla...občutila sem ga kot muho, ki bi jo kresnila z loparčkom
ne potrebujem zunanje potrditve za svoj ego..... dobim dovolj od svojega možauser posted image ----hjoj ljubim gaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.10.2007 9:26:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Najboljše si ego zafilaš z inteligentnim flirtom.

Ja Bakfark lahko mi verjameš user posted image   ker od flirtanja nimam nč koristnega..počnem stvari od katerih imam korist. Ja tko je to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.10.2007 12:27:51   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

[počnem stvari od katerih imam korist. Ja tko je to user posted image

In to so.....user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.10.2007 13:31:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Ja Bakfark lahko mi verjameš user posted image   

Žaži, ko dvomim v to kar si napisala zgoraj gledam tole slikico pod tvojim nickom (saj si to ti?). Zdaj, če bi ti hotel resnično verjeti bi moral smatrati, da oseba, ki ne flirta niti pod razno ne bi izbrala takšnega tipa avatarja. OK, mogoče res ne flirtaš, definitivno pa izzivaš. Tanika isto.

In ja, obe imasta lepi ritki. Pa ne da bi flirtal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 13:57:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!