|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fiziološka raztopina
22.2.2006 19:47:05   
lenika
Na seznamu po katerem kupujem potrebne stvari za dojenčka je tudi fiziološka raztopina za nosek. Zanima me kje se ta raztopina kupi? V lekarni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fiziološka raztopina
22.2.2006 19:54:20   
Mina1
Lahko jo kupiš v lekarni, različne velikosti imajo. Imajo jo pa tudi v Mullerju in Dm od Nivee - mi imamo tele od Nivee najraje. So take male dozice, kot jih imajo v porodnišnici.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.2.2006 20:04:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
22.2.2006 20:10:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2006 8:55:08   
Urša
Na začetku jo boš kar precej potrebovala (čiščenje popka), tako da ti priporočam kar tisto lekarniško-prodajajo jo po 100, 250 in 500ml. Za kasneje je pa tista Niveina čist fajn, ko je na vsake tolk nosek zamašen. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 13:24:05   
sarazan
Za čiščenje popka sem jaz kupila v lekarni tisto 500 ml plastenko, ki ima dodatno poseben nastavek s pokrovom za izliv - tako ostane fiziološka ves čas sterilna in jo porabiš, ko jo porabiš.
Jaz jo nisem porabila do konca, ko je bil popek že suh. Zdaj jo uporabljam za čiščenje oči in noska (prelijem v bolj pripročno kapalko).

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2006 20:34:44   
spacey
Mi imamo tudi tisto veliko doz (500 ml) iz lekarne in jo uporabljamo po potrebi. Če je nosek zamašen, s kapalko vzamem malo dozico in mu kapnem v nosem, pol pa s pumpico ven.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2006 7:29:50   
Urša
Kolk pa pride 500 ml? Jst sm dala za 100 ml okrog 500sit. Sej se najbrž večja količina bolj splača?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2006 9:24:34   
Jan@
men je pa sodelavka povedala, do jo kuha sama, ker jo ful porabi pri dveh punčkah in je to še najcenejše. ne vem pa točnega recepta. se bom pozanimala.

lp

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2006 10:04:29   
Anonimen
Fiziološka raztopina je 0.9% vodna raztopina NaCl (9 g soli na liter vode). Vodo je treba fajn prevret, da se kaj ne zaredi. Ni pa dolgo uporabno.

500 ml fiziološka v lekarni je okoli 700 SIT, fajn je kupiti prebodno iglo, kot je že sarazan napisala, in majhno PVC kapalno stekleničko, v katero si prelijete za sprotno uporabo.

Zanimivo bi bilo vprašati, koliko stanejo te male ampule s fiziološko (kot imajo v porodnišnici), po moje so ful cenejše kot Nivea.

(odgovor članu Jan@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?