|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   first sign duo
24.9.2009 14:05:12   
beybk
lep pozdrav!
naj vas še tu vprašam za mnenje, koliko zaupate temu testu? včeraj popoldan in danes zjutraj sem ga opravila, obakrat se je takoj pokazala lepa, jasna črtica... jaz pa se še kar ne upam veseliti, kaj pravite, naj opravim še CB? se prijavim h ginekologinji na pregled? prejšnji mesec sem menstruacijo imela 14., ta mesec je še ni, sicer pa itak ne vem kdaj naj bi prišla, ker vsak mesec pride zelo različno... kaj mislite? je to to? in če je kaj narobe, če me špika v jajčnikih in vsake toliko časa zaboli v spodnjem delu trebuha... takih znakov nisem imela še pred nobeno menstruacijo, zato sem tudi šla delati test first sign duo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: first sign duo
24.9.2009 14:08:44   
ninini
Meni je pokazal točno,lahko pa si še kupiš clear blue in se prepričaš

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2009 14:10:08   
ursa30
bi ti priporočala, da si raje kupiš še clearblue, je najbolj zanesljiv.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2009 14:14:53   
beybk
ali mi priporočate da CB delam zjutraj, tako kot piše v navodilih, ali ga lahko tudi čez dan pa bo kljub temu pokazal pravilno?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2009 14:21:34   
vanilla
Lahko delaš kadarkoli v dnevu. Jaz sem First sign delala popoldan ob petih, pa je pokazal točno. Če pa se boš bolje počutila in baje naj bi res bilo zjutraj boljše naredit test, potem pa raje naredi res zjutraj.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2009 14:24:35   
ajataja
jaz sem ga delala tudi čez dan pa je bilo točno,tako da mislim da ga lahko narediš še danes ker vem da si nestrpna in jaz ne bi zdržala do jutri.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2009 14:48:38   
Najaa
Ko sem bila noseča mi je vsak test pokazal pozitivno. Ko nisem bila pa negativno.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2009 19:54:27   
silvya
FS je zanesljiv. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2009 20:52:02   
katra55
Meni se FS ne zdi zanesljiv, mi je dvakrat pokazal dve črtici, ko nisem bila noseča. Probaj še kak drug test.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2009 21:53:35   
Anonimen
No jaz tud ne zaupam temu testu,saj mi kaže črtice tudi ,po koncu user posted image .Sicer delamo na otročku,in je stalno prisotna neka čudna slabost.No skratka jaz nimam pojma zakaj mi kaže črtice kar tako čist brez veze.

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2009 7:58:23   
beybk
dobro jutro vsem skupaj! včeraj zvečer sem opravila še CB in se je takoj narisal lep plusek, torej je to to, kajne ? ;)) menda sem zdaj med vami, srečkamiuser posted image :)) povejte mi še kako idejo, kako nej svojemu lubiju povem? jaz sem mislila, da bi kupila kakšne luštkane copatke ampak zraven bi rada napisala kakšno izvirno sporočilce! z idejami na plano proooosim;)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2009 8:17:09   
patella

beybk: Najeprej ČEEEESTITKEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po izostanku M sem kovala razno razne, kako bom povedala dragemu. No, grem nardit testek  - pa se mi pokaže en velik minus. Šit, fak....razočaranje na polno. REs sem bila prepričana, da je to to. Ampak, pazi, tečke še zmer ni bilo, in čez slabih 14 dni gre dragi po nov testek in sva ga skupi nardila.... in sta bili dve močni user posted image .user posted image No, ampak pol sm vseen na buška napisala (čeprav je že vedu): " no, ati, dobila bova z(majčka)", pa copatke sm mu dalauser posted image . In je blo veselooooo! user posted image user posted image user posted image

LEpo nosečnost ti želim!!!

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2009 8:52:12   
ellie
beybk čestitkeeeuser posted image user posted image

Jaz sem čisto neplansko delala test, tak da moj sploh ni nič pričakovaluser posted image  in sem šla kupit knjigo Dojenček-navodila za uporabo...zavila v en lep papir. In ko je prišel iz službe, sem mu rekla, da sem mu nekaj kupla. Se je še nekaj bunil...češ kaj zapravljam za njega, da naj raje sebi kaj kupimuser posted image  in ko je odvil...je blo ful presenečenje. Je skoraj jokal od veseljauser posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2009 14:00:21   
markojca
beybk čestitke.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti čudovito nosečnost s čim manj težavami.....

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?