|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   first sign
19.7.2009 7:37:00   
Anonimen
pozdravljene! imam eno vprašanje namreč zanima me: ali lahko test kažeuser posted image od user posted image do ovulacije zdaj nekje imam ovulacijo in sta črtici kar dobro vidni, je pa res da sem napihjena od user posted image naprej!user posted image sem imela res malo čudno ni bila tako obilna kakor drugače! 

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.8.2009 12:13:56 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: first sing
19.7.2009 8:02:57   
Trilc
pozdravljene.... kot večina na tem forumu tudi jaz nestrpno pričakujem user posted image in prvega user posted image .  po dolgem oklevanju sem se odločila da se tudi jaz prijavim in strahove, upe, želje ... delim z nekom, ki me bo, upam razumel. ;)

moje prvo vprašanje se (zaenkrat :) nanaša na sam test. Danes sem uporabila FS (trakci) pa me zanima, kje naj bi se druga črtica pravzaprav pokazala. Vem čisto osnovno vpr. pa vendar... ker na navodilih sta tiste črtice narisane dokaj skupaj (blizu) in jasno buljim v tisti test kje blizu testne črtice je še kakšna...pa je ni ... user posted image . nakar se mi zazdi (vprašanje koliko je res in koliko je moja želja oz. psiha "videla") da je rahla,rahla "vidna" pod kotom ena črtica... ampak to sem videla čisto na drugem koncu trakca...tam kjer je še plastificirano...

da malo manj zakompiciram... ena močna jasna črta (testna) na tistem "golem" delu... kje mora biti druga črtica... zraven prve, ali še na tistem delu,kjer piše max.... malo naprej od napisa..a še vedno tam kjer je "plastificirano....

eh, morda malček butasto vprašanje, ampak me grize.... no sej grem zdajle še v trgovino in upam da tudi v "običajnih" trgovinah prodajajo teste... vse lekarne v bližini so zaprte...jest pa jasno živčna....je "že" 53 dan... ampak glede na moj skontafuzlan cikel... (po prenehanju jemanja KT... 38 dni, naslednjič 36, potem 35, nato že upanje in se je ulilo na 47 dan.... in danes mineva 53 dni.... upam upam upam...)

no, pa je že malo bolje, samo da nekam, nekomu, zaupaš..... no grem na lov za testom :)

vsem res iz srca želim user posted image in zdrave, nasmejane in vedno ljubljene user posted image

(matr sem že raznežena.... :),  se smejim in jokam hkrati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2009 9:32:44   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene! imam eno vprašanje namreč zanima me: ali lahko test kažeuser posted image od user posted image do ovulacije zdaj nekje imam ovulacijo in sta črtici kar dobro vidni, je pa res da sem napihjena od user posted image naprej!user posted image sem imela res malo čudno ni bila tako obilna kakor drugače! 

Ja, testi lahko pokažejo tudi ovulacijo. Pokažejo namreč celokupni hcg, ne samo beta, ki je značilen za nosečnost. Med ovulacijo se pa dvigne en drug hcg, ne vem, kako se mu reče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2009 9:49:10   
Trilc
zdej sem pa čisto zmedena.... sem opravila še CB test.... pa se mi je zopet dozdevala črtica (pri tem testu vsaj vem kje se mora pojavit :) .... ampak zdaj (po več kot 10 min..cca 15) pa črtica definitivno je..sicer blaga ampak je. je pa to kasneje kot 10 min... eh... zmedena čist. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2009 10:19:01   
teji
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, testi lahko pokažejo tudi ovulacijo. Pokažejo namreč celokupni hcg, ne samo beta, ki je značilen za nosečnost. Med ovulacijo se pa dvigne en drug hcg, ne vem, kako se mu reče.

[/quote pa lahka med o. tko močno pokažeuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2009 13:43:47   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Trilc

zdej sem pa čisto zmedena.... sem opravila še CB test.... pa se mi je zopet dozdevala črtica (pri tem testu vsaj vem kje se mora pojavit :) .... ampak zdaj (po več kot 10 min..cca 15) pa črtica definitivno je..sicer blaga ampak je. je pa to kasneje kot 10 min... eh... zmedena čist. user posted image

Na CB piše, da se rezultat po 10 minutah lahko spremeni, torej ni več veljaven. Se pravi, da če je bila črtica vidna takoj oz. v roku do 10 minut, potem je veljaven (razen, če laže), vse kar je več, pa ne. Vsaj jaz sem tako prebrala na navodilih. Upam, da je tvoj + realen. user posted image

Mene pa skrbi moje stanje - menstruacije redne na 28 dni (redko en dan pozneje), dolge 5 dni in nič več, "normalno" močne, tokrat pa se mi vleče že 9. dan. Moram povedati, da je zelo blaga kravitev že od prvega dne, tak da sem kar zmedena. Upam, da ni kaj narobe, tega me je najbolj strah... Sicer pa bom jutri poklicala gin., da se naročim na pregled. Upam, da nisem prepozna - glede na to, da je čas dopustov. Upam, da me potem sprejme kdo drug, saj najbrž niso vsi naenkrat na dopustu.

Je imela katera podoben "problem"? Še to - z fantom se trudiva za user posted image  (zaenkrat sva skoz dala 2 kroga). No, prvi test CB sem naredila v petek zjutraj, ko je kazalo, da je M konec, to pa samo iz tega razloga, ker tokrat M ni bila takšna kot ponavadi in seveda tudi zato, ker sem radovedna - rezulatat jemljem z rezervo - zaenkrat ne verjamem, da je to to - pokazal se je namreč rahel +. Poskušam biti realna.

Mah, saj vem, malo sem smotana, ker sem naredila test, ampak sem prepričana, da me kar nekaj uporabnic razume (radovednost in želja). user posted image

(odgovor članu Trilc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2009 6:55:38   
Trilc
no, ni bil realen, sem ponovila vajo z novim testom in je bil jasen - ... pluska tudi z obilo domišlije ni bilo... M pa tudi (še) ni, tako da... upanje ostaja :)

tako kot pa opisuje aleunam, takih težav oz. situacije nisem imela, tako da nimam kej pamatovati... upam pa da je tisti + vseeno user posted image .

lp.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2009 9:22:06   
aleunam
Evo, danes je moj 14 dan krvavitve (gre za res blago krvavitev, roza barve) in v ponedeljek se naročim na pregled (rekla sem, da počakam 14 dni), ker je vse skup čudno. In kot pravite, nobena krvavitev ni normalna.

Mimogrede, včeraj mi je CB spet pokazal plus, tokrat malo močnejši kot pred enim tednom. user posted image

(odgovor članu Trilc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2009 10:12:40   
T3JK4
Pozdravljene!
Tudi jaz sem imela podoben problem.
user posted image je neredna (28-40 dni, kakor kdaj), z dragim pa že tudi delava na user posted image nekaj krogov, vendar neuspešno.
Zdaj pa je bila že druga user posted image v zelo čudni obliki (sluzasto, ne krvavo, zelo zelo malo), čisto drugače kot ponavadi. Vleklo se je tudi po 14 dni kapljic, ko sem bila ponavadi fertik že v 5 dneh. Mislila sem pač, da je to posledica jemanja zdravil (ja, v tej vročini sem zbolela user posted image ). Ta mesec se je ponovilo isto. Zelo majhna količina, drugačne barve in obike. Testi nosečnosti pa so bili negativni.  Peti dan te "krvavitve" sem se kar narisala pred ginekološko ambulanto. Ker imam izbrano G v bolnici, pa je ravno takrat bila na dopustu, me je kar druga dežurna G pregledala. Gremo na UZ, tam G vidi, da to bi naj bila user posted image . Potem sem povedala še, da že kar lep čas delamo na user posted image neuspešno, mi je pa kar predpisala tablete Cyclo-Progynova, 25. 8. pa sem naročena na folikolometrijo (ali nekaj takega - merili bodo velikost foliklov, če jih sploh je kaj).
Cyclo-Progynova je nadomestna hormonska terapija, po tabletah sem sitna ko sam vrag (še huje kot PMS) in celodnevne rahle glavobole imam.
Upam, da nama ta krog uspe user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.7.2009 10:17:45   
aleunam
Torej si zaradi te 14-dnevne krvavitve dobila tablete? Si bila na pregledu med krvavitvijo (te sploh lahko pregledajo?)?

Jaz mam v spodnjem delu trebuha ful čuden občutek, občasno kot bolečina med menstruacijo. Imam pa prvič tak primer, ponavadi je user posted image  dolga 4-5 dni, dokaj močna in bolj temna. Begajo me pluski in zaradi te krvavitve ne upam upati user posted image , da sem res noseča. user posted image

Edit: V ponedeljek grem na pregled, bomo videli, če se bo tačas krvavitev ustavila in kaj mi bodo povedali. Ni pa potrebno počakati, da se krvavitve nehajo.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 24.7.2009 10:24:01 >

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2009 22:48:33   
T3JK4
Ja, kljub krvavitvi so me pregledali in še vaginalni UZ so naredili. Res pa moja krvavitev ni bila tako močna.
Sicer pa, maternične vložke tudi vstavljajo med user posted image .

Moje mnenje... čimprej do G, naj potrdijo ali ovržejo sume.

Srečno vsem! user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2009 14:43:38   
aleunam
Včeraj sem imela zadnji dan (16!) "rahlih" krvavitev, danes pa pregled pri g. Najprej me je pregledal, vzel bris in me napotil na urinski test. Na testu je pisalo rezultat:1 in sem komaj čakala, da pridem do sestre, da mi pove kaj to pomeni. Ja, bil je pozitiven. user posted image user posted image user posted image  No, pogledali smo še na UZ, a žal ni bilo videti še ničesar (pikica naj bi se videla po 6 t nosečnosti).

In zdaj sem spet v dvomih do naslednjega tedna, ko mam spet UZ. Upam, da se takrat vidi pikica, ker bom le tako 100%, da je to to. user posted image  Ne vem od kdaj sem tak dvomljivec user posted image , to mi ni podobno. Otroka si seveda ful želiva. user posted image

Torej, se lahko po dveh CB testih z rahlim +, pozitivnem urinskem testu v ZD, 16 dnevnih rahlih krvavitvah in praznemu ekranu na UZ upravičeno veselim? user posted image

G mi je predpisal dvoje tablet - Dabroston in Elevit.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 27.7.2009 14:45:57 >

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......