|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   finte vaših malčkov
2.10.2007 11:29:25   
s.
Včeraj sem se mogla nasmejat, triletniku mojga prijatla.user posted image

Menda ne je drugega čipsa kot pa samo tistega, ki je zložen v škatlici in so vsi enako veliki, za nameček pa morajo biti še z okusom paprike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak samo zato, ker je lepo zložen in ne razmetan in so vsi enako veliki!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imate podobne izkušnje?
Delite jih, da se user posted image !

Lep prijeten dan, čeprav smrdi po zimi ( veter tako čudno zimsko piha pri nas).user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: finte vaših malčkov
2.10.2007 11:42:19   
PIAF
Naš je čokolino iz flaške samo če je čisto polna.user posted image

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2007 11:46:13   
PIAF
Zdaj sem se spomnila eno smešno, ki mogoče ne spadada semuser posted image , pa vseeno:

ko je 2,5 letni moj sinko z babico šel ob cesti, zagledal križ z Jezusom zraven kapelice,  in vprašal babico: zakaj je toti tu gor splezal? user posted image

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2007 11:57:49   
lex
No za mojega 2,5 letnika so vsi bogeci na križ pribiti: "Bogi siromak." In a si ga zamislite v soboto pri krstu? Cel cajt je govoril kolk bogih siromakov je tam.user posted image
Aja pa on ma vimene pa lahko da mleko.
Sok se pa pije samo iz bidona iz ta športne flaše, ker je on hiter ko strela.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2007 12:04:47   
natasaom
mi jih imamo tolk,da ne sledim več.enkrat je na poti v vrtec odtrgala rožico in izjavla:tale rožica je za slavi,ti si sebi sama naber!slavi je vzg.
mami mene pa bauhi boli......kje pa te boli?
tukej na hrbtu,a lahko sladoled?
ko greva v trgovina mora vzet sabo svojo denarnico,ki jo pospravi v mojo torbico..ven jo vzame samo,ko prideva domov in jo da v svoj predal-špara!!

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2007 12:11:10   
natasaom
pa še neki :ati a ne da boš ti svojo žabico nesu k me noge bolijo tukej?pa se po glavi potapka.
ati jest hočem bratca da ga bom z vozičkom peljala.bom pridna,veš!
pa ko sem stopnice pometala mi je pest peska stresla gor in rekla:mami tukej nisi dobr,še enkrat moraš......in tako je iz dneva v danuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2007 12:37:08   
puncica
Najnovejša naša:
punčica vsa najvdušena pomaga atiju pri pospravljanju orodja in si zaželi:
Ati jaz bi tud imela tako orodje kot ti, sam............... rozauser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?